Ця страва нагадує бризолі, але готується набагато простіше. Замість того щоб окремо смажити омлетні млинці або того краще – розпластаний у корж фарш занурити у збите яйце і примудритися це вилити в сковорідку, фарш просто загортають у готові вафлі, вмочують у кляр і обсмажують. Виходить ситно, апетитно і без зайвого клопоту. На смак вони нагадують біляші. Порада: у магазинах можна знайти спеціальні вафлі під назвою «Бризолі» — восьмикутної форми, що вже нарізані порційно. З ними готувати особливо зручно.
Раніше ми розповідали, як приготувати кабачковий рулет з вершковим сиром.
3. Приготуйте кляр: збийте 3 яйця з молоком та борошном до консистенції густої сметани.
4. Вмочіть кожну заготівлю в кляр і обсмажте на олії з двох сторін — до золотистої скоринки.
5. Подавайте з овочевим салатом, сметаною чи соусом.
Вас також можуть зацікавити новини:
Що насправді означають написи «Без цукру» та «знежирений»? Чи можна ці маркування вважати чесними?
Коли немає електрики або просто не хочеться вмикати духовку, на виручку приходять прості страви, які…
Пенсіонерам нагадали про право на щомісячну доплату. Як її оформити?
Виписка з лікарні після інсульту — це тільки початок великого шляху до відновлення. Близькі часто…
ПФУ відмовив літом у фінансовій допомозі через борги за комунальні послуги. Чи варто пробувати ще…
Серед зернових культур просо жовте займає особливе місце, оскільки є універсальним і підходить для задоволення…