Ця страва нагадує бризолі, але готується набагато простіше. Замість того щоб окремо смажити омлетні млинці або того краще – розпластаний у корж фарш занурити у збите яйце і примудритися це вилити в сковорідку, фарш просто загортають у готові вафлі, вмочують у кляр і обсмажують. Виходить ситно, апетитно і без зайвого клопоту. На смак вони нагадують біляші. Порада: у магазинах можна знайти спеціальні вафлі під назвою «Бризолі» — восьмикутної форми, що вже нарізані порційно. З ними готувати особливо зручно.
Раніше ми розповідали, як приготувати кабачковий рулет з вершковим сиром.
3. Приготуйте кляр: збийте 3 яйця з молоком та борошном до консистенції густої сметани.
4. Вмочіть кожну заготівлю в кляр і обсмажте на олії з двох сторін — до золотистої скоринки.
5. Подавайте з овочевим салатом, сметаною чи соусом.
Вас також можуть зацікавити новини:
На вихідних очікується геомагнітна буря. Як пережити дні підвищеної активності Сонця?
Проста страва з глибоким смаком. Розповідаємо, як зварити ароматний гороховий суп вдома.
Шанс отримати виплату ще є. Як подати заявку на грошову допомогу?
Багато хто бажає мати власне лимонне дерево, яке родить і наповнює дім ароматом цитрусів. Розповідаємо,…
Право на риболовлю в Україні закріплено в законодавстві для всіх, але існують і виключення. Розповідаємо,…
Юристи попереджають — боротьба з комунальними боржниками посилюється. Їм блокують рахунки, забирають майно і навіть…