Ця страва нагадує бризолі, але готується набагато простіше. Замість того щоб окремо смажити омлетні млинці або того краще – розпластаний у корж фарш занурити у збите яйце і примудритися це вилити в сковорідку, фарш просто загортають у готові вафлі, вмочують у кляр і обсмажують. Виходить ситно, апетитно і без зайвого клопоту. На смак вони нагадують біляші. Порада: у магазинах можна знайти спеціальні вафлі під назвою «Бризолі» — восьмикутної форми, що вже нарізані порційно. З ними готувати особливо зручно.
Раніше ми розповідали, як приготувати кабачковий рулет з вершковим сиром.
3. Приготуйте кляр: збийте 3 яйця з молоком та борошном до консистенції густої сметани.
4. Вмочіть кожну заготівлю в кляр і обсмажте на олії з двох сторін — до золотистої скоринки.
5. Подавайте з овочевим салатом, сметаною чи соусом.
Вас також можуть зацікавити новини:
Ваша майбутня пенсія може бути вищою – якщо ви скористаєтеся змінами, які щойно набули чинності.…
Приємний аромат і красива упаковка – ще не ознака хорошої кави. Дізнайтеся, як не помилитися…
Починаючи з 17 липня 2025 року, територіальні центри комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП)…
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Вуса гарбузових – корисний елемент, що допомагає рослині триматися на опорах. Але чи потрібно їх…