Ці домашні тефтелі з яловичини – відмінний вибір, якщо хочеться приготувати щось ситне та смачне нашвидкоруч. Вони чудово поєднуються з будь-яким гарніром: чи то рис, картопляне пюре чи кускус.
Робимо соус
Якщо любите, додайте до тефтелів подрібнений зубчик часнику, але не давайте йому сильно підсмажитися. Відразу влийте томатну пасту, розведену в 300 мл води, або домашній томатний сік, змішаний з половиною склянки води. Додайте вершки, що залишилися, або 2-3 столові ложки сметани.
Посоліть і поперчіть соус за смаком. Додайте щіпку коріандру та 1-2 чайні ложки цукру.
Складіть тефтелі в сотейник, залийте соусом і доведіть до кипіння. Тушкуйте на найменшому вогні 20 хвилин.
Вас також можуть зацікавити новини:
Погода в Україні на четвер, 10 липня 10 липня очікується дощ у західних областях, на…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Чи варто турбуватися метеозалежним людям?
На сьогоднішній день неможливо уявити собі сучасний косметологічний кабінет без неодимового лазера, адже він уже…
Спека небезпечна не тільки для людей, а й для ваших гаджетів. Дізнайтеся, як уберегти смартфон…
2005 року Національний банк України випустив пам'ятну монету, присвячену Сорочинському ярмарку — події, яка згодом…
Вибір сонцезахисних окулярів – це не тільки про моду та фото для Instagram. Це про…