Ці домашні тефтелі з яловичини – відмінний вибір, якщо хочеться приготувати щось ситне та смачне нашвидкоруч. Вони чудово поєднуються з будь-яким гарніром: чи то рис, картопляне пюре чи кускус.
Робимо соус
Якщо любите, додайте до тефтелів подрібнений зубчик часнику, але не давайте йому сильно підсмажитися. Відразу влийте томатну пасту, розведену в 300 мл води, або домашній томатний сік, змішаний з половиною склянки води. Додайте вершки, що залишилися, або 2-3 столові ложки сметани.
Посоліть і поперчіть соус за смаком. Додайте щіпку коріандру та 1-2 чайні ложки цукру.
Складіть тефтелі в сотейник, залийте соусом і доведіть до кипіння. Тушкуйте на найменшому вогні 20 хвилин.
Вас також можуть зацікавити новини:
Від мінусових ночей до майже весняного тепла. Чим здивує понеділок?
Як підготувати грядки зараз, щоб навесні зібрати рекордну кількість моркви. Дві техніки підзимового посіву, які…
Кулінарний хіт у будь-яку пору року. Ось як приготувати смачну і корисну страву з інгредієнтів,…
Наступні 7 днів відкриють шлях до рішень, які ви давно відкладали. Астрологи розповіли, чого ще…
У яку воду треба класти картоплю при варінні кип'яток чи холодну? От якому випадку це…
Кабмін готується до пікового навантаження. Чому заяви варто подати до Різдва?