Ці домашні тефтелі з яловичини – відмінний вибір, якщо хочеться приготувати щось ситне та смачне нашвидкоруч. Вони чудово поєднуються з будь-яким гарніром: чи то рис, картопляне пюре чи кускус.
Робимо соус
Якщо любите, додайте до тефтелів подрібнений зубчик часнику, але не давайте йому сильно підсмажитися. Відразу влийте томатну пасту, розведену в 300 мл води, або домашній томатний сік, змішаний з половиною склянки води. Додайте вершки, що залишилися, або 2-3 столові ложки сметани.
Посоліть і поперчіть соус за смаком. Додайте щіпку коріандру та 1-2 чайні ложки цукру.
Складіть тефтелі в сотейник, залийте соусом і доведіть до кипіння. Тушкуйте на найменшому вогні 20 хвилин.
Вас також можуть зацікавити новини:
Дієтологи все частіше піднімають на сполох: магазинна ковбаса може бути небезпечна для здоров'я через консерванти…
Тепер клієнти “Ощадбанку” можуть зекономити половину вартості дороги. Розповідаємо, як взяти участь в акції.
Деяким переселенцям держава надає безкоштовний притулок та допомогу у повсякденному житті. Важливо знати, за яких…
У Пенсійному фонді повідомили, кому із українців треба надати спеціальну анкету, як іі оформити і…
Українці отримають додаткову пільгу на оплату комунальних послуг. Кому і скільки доплатять?
Без дозволу і права вибору. Клієнт розповів, як банк примусово нав’язав йому кредитний ліміт.