На пенсії - Живемо!

Хрусткі рулетики з кабачків у паніровці: розлетяться за хвилину

Этот материал также доступен на русском языке

рулетики з кабачків у паніровці
Ці кабачкові рулетики зникнуть зі столу швидше, ніж ви встигните подати до них соус. Неймовірний смак та простота приготування!

Сезон кабачків – у розпалі. Урізноманітніть свій раціон новим рецептом – кабачковими рулетиками у паніровці з кропом. Ніжні, хрусткі й дуже смачні – вони стануть однією з улюблених літніх страв!

Раніше ми розповідали, як приготувати кабачки фрі.

Інгредієнти

  • Кабачок – 2 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Кріп – 1 пуч.
  • Сіль – за смаком
  • Пшеничне борошно – 3 ст. л.
  • Панірувальні сухарі – 5 ст. л.
  • Соняшникова олія – за смаком
  • Сир – 300 г

Приготування

  1. Кабачки промиваємо та нарізаємо їх уздовж тонкими пластинами.
  2. Обвалюємо кабачки спочатку в борошні, потім – у змішаних із сіллю яйцях і нарешті – у панірувальних сухарях.
  3. Обсмажуємо кабачки на розігрітій з олією сковороді з двох сторін на середньому вогні.
  4. Для приготування начинки змішуємо сир і нарізаний кріп.
  5. Змащуємо на один бік обсмажених кабачків приготовленою начинкою та скручуємо їх у рулетики. Страва готова!

Вас також можуть зацікавити новини:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?