Неділя, 6 Липня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяХрусткі рулетики з кабачків у паніровці: розлетяться за хвилину

Хрусткі рулетики з кабачків у паніровці: розлетяться за хвилину

Этот материал также доступен на русском языке
Ці кабачкові рулетики зникнуть зі столу швидше, ніж ви встигните подати до них соус. Неймовірний смак та простота приготування!

Сезон кабачків – у розпалі. Урізноманітніть свій раціон новим рецептом – кабачковими рулетиками у паніровці з кропом. Ніжні, хрусткі й дуже смачні – вони стануть однією з улюблених літніх страв!

Раніше ми розповідали, як приготувати кабачки фрі.

Інгредієнти

  • Кабачок – 2 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Кріп – 1 пуч.
  • Сіль – за смаком
  • Пшеничне борошно – 3 ст. л.
  • Панірувальні сухарі – 5 ст. л.
  • Соняшникова олія – за смаком
  • Сир – 300 г

Приготування

  1. Кабачки промиваємо та нарізаємо їх уздовж тонкими пластинами.
  2. Обвалюємо кабачки спочатку в борошні, потім – у змішаних із сіллю яйцях і нарешті – у панірувальних сухарях.
  3. Обсмажуємо кабачки на розігрітій з олією сковороді з двох сторін на середньому вогні.
  4. Для приготування начинки змішуємо сир і нарізаний кріп.
  5. Змащуємо на один бік обсмажених кабачків приготовленою начинкою та скручуємо їх у рулетики. Страва готова!

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні