Сезон кабачків – у розпалі. Урізноманітніть свій раціон новим рецептом – кабачковими рулетиками у паніровці з кропом. Ніжні, хрусткі й дуже смачні – вони стануть однією з улюблених літніх страв!
Раніше ми розповідали, як приготувати кабачки фрі.
Інгредієнти
- Кабачок – 2 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Кріп – 1 пуч.
- Сіль – за смаком
- Пшеничне борошно – 3 ст. л.
- Панірувальні сухарі – 5 ст. л.
- Соняшникова олія – за смаком
- Сир – 300 г
Приготування
- Кабачки промиваємо та нарізаємо їх уздовж тонкими пластинами.
- Обвалюємо кабачки спочатку в борошні, потім – у змішаних із сіллю яйцях і нарешті – у панірувальних сухарях.
- Обсмажуємо кабачки на розігрітій з олією сковороді з двох сторін на середньому вогні.
- Для приготування начинки змішуємо сир і нарізаний кріп.
- Змащуємо на один бік обсмажених кабачків приготовленою начинкою та скручуємо їх у рулетики. Страва готова!
Вас також можуть зацікавити новини: