Четвер, 3 Липня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяДомашні цукерки "П’яна вишня": готуємо улюблені солодощі самостійно

Домашні цукерки “П’яна вишня”: готуємо улюблені солодощі самостійно

Этот материал также доступен на русском языке
Ніжні, насичені, з легкою алкогольною ноткою – ці цукерки не гірші за магазинні. Обов'язково приготуйте їх у домашніх умовах!

Вишня, настояна в алкоголі, й шоколад – класика, яка ніколи не старіє. Спробуйте приготувати ці цукерки самостійно – повірте, вони смакуватимуть набагато більше! А часу для приготування потрібно зовсім мало.

Раніше ми розповідали, як приготувати домашні полуничні цукерки.

Інгредієнти

  • вишні консервовані – 100 г
  • шоколад чорний – 100 г
  • коньяк (можна замінити ромом чи вишневою наливкою) – 1,5 ст. ложки
  • цукор – 1 ч. ложка

Приготування

  1. Вишні подрібніть за допомогою блендера чи м’ясорубки.
  2. Додайте до вишень цукор і алкоголь.
  3. Шоколад розтопітьна водяній бані.
  4. Силіконові форми змастіть розтопленим шоколадом і покладіть у морозилку на кілька хвилин. Витягніть і повторно нанесіть другий шар розтопленого шоколаду.
  5. Викладіть начинку, проте заповніть форму не повністю.
  6. Зверху полийте шоколадом, вирівняйте.
  7. Відправте цукерки в холодильник для застигання.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні