«Кабачкове віяло» — страва не лише смачна, а й вражаюча зовні. А готується вона із найпростіших продуктів!
Кабачкове віяло
Хочете вразити домашніх та гостей – приготуйте «кабачкове віяло»! У цю страву неможливо не закохатися: оригінальна, красива, легка і ситна. І готувати ії дуже просто.
Інгредієнти:
- 2 молоденькі кабачки.
- 3 невеликі помідори.
- 2-3 великих печериці.
- 1 велика цибулина.
- 100 г копченої курячої грудки (можна замінити відвареною, а можна зовсім не класти м’ясо).
- Половинка болгарського перцю.
- 45 г сиру пармезан.
- 1 зубчик часнику.
- Всі спеції та сіль за смаком.
Приготування

- Кабачки нарізати вздовж на пластини, не дорізаючи.
- М’ясо, овочі, гриби нарізатимемо пластинками або шматочками, як вам більше подобається.
- Пармезан натираємо на дрібній тертці.
- Деко застеляємо пекарським папером. Викладаємо трохи цибулі та кладемо на неї кабачки.
- Далі в кожен розріз покласти начинку.
- Посипати приправами, а зверху все присипати тертим сиром.
- Відправляємо кабачкові віяла на 40 хвилин у розігріту духовку.
Приємного апетиту!
Читайте також: