Середа, 2 Липня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяЗдивуйте сім'ю та гостей: «Кабачкове віяло» — просто, смачно та красиво

Здивуйте сім’ю та гостей: «Кабачкове віяло» — просто, смачно та красиво

Этот материал также доступен на русском языке
Ця страва - справжня знахідка для літа: легка, ситна і неймовірно ефектна! А головне — готується найпростіше. Обов'язково збережіть рецепт, щоб повторити.

«Кабачкове віяло» — страва не лише смачна, а й вражаюча зовні. А готується вона із найпростіших продуктів!

Кабачкове віяло

Хочете вразити домашніх та гостей – приготуйте «кабачкове віяло»! У цю страву неможливо не закохатися: оригінальна, красива, легка і ситна. І готувати ії дуже просто.

Інгредієнти:

  • 2 молоденькі кабачки.
  • 3 невеликі помідори.
  • 2-3 великих печериці.
  • 1 велика цибулина.
  • 100 г копченої курячої грудки (можна замінити відвареною, а можна зовсім не класти м’ясо).
  • Половинка болгарського перцю.
  • 45 г сиру пармезан.
  • 1 зубчик часнику.
  • Всі спеції та сіль за смаком.

Приготування

  1. Кабачки нарізати вздовж на пластини, не дорізаючи.
  2. М’ясо, овочі, гриби нарізатимемо пластинками або шматочками, як вам більше подобається.
  3. Пармезан натираємо на дрібній тертці.
  4. Деко застеляємо пекарським папером. Викладаємо трохи цибулі та кладемо на неї кабачки.
  5. Далі в кожен розріз покласти начинку.
  6. Посипати приправами, а зверху все присипати тертим сиром.
  7. Відправляємо кабачкові віяла на 40 хвилин у розігріту духовку.

Приємного апетиту!

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні