Вівторок, 17 Червня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяКабачок або цукіні: як приготувати салат з цукіні та солоного сиру

Кабачок або цукіні: як приготувати салат з цукіні та солоного сиру

Этот материал также доступен на русском языке
Скибочки цукіні із зеленню та сиром - від такого поєднання відмовитися складно, навіть тим, хто не любить овочеві страви.

Салат із цукіні та солоного сиру

Інгредієнти

  • Цукіні — 400 грамів,
  • солоний сир (бринза або фета) — 100 грамів,
  • зелень (бажано рукола) — 1 пучок,
  • соняшникове насіння — 1 столова ложка,
  • олія — 1 столова ложка,
  • сік лимона — 2 чайні ложки,
  • сіль та перець — за смаком.

Приготування

  1. Кабачки нарізати тонкими смужками або кружальцями, посолити і поперчити.
  2. Розігріти сковорідку, змастити олією та обсмажити порізані шматочки кабачків до золотавого кольору з обох боків.
  3. Соняшникове насіння також злегка обсмажити.
  4. Смажені кабачки викласти на папір, щоб прибрати зайву олію, охолодити. Далі перекласти кабачки на тарілку, посипати зверху насінням соняшника та зеленню.
  5. Фету або бринзу нарізати кубиками, викласти на кабачки.
  6. Рослинну олію змішати з перцем і лимонним соком.
  7. Полити кабачки з сиром цим соусом.

Салат смакує як теплим, так і охолодженим.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні