Соковита полуниця, ніжне тісто та легкий цитрусовий аромат – ці корзинки підкорять із першого шматочка. Готуються просто, а виглядають – як із вітрини кондитерської.
Раніше ми розповідали, як приготувати полуничні цукерки.
Інгредієнти
- полуниця – 400 г
- сік половини лимона
- яйце – 1 шт.
- цукор – 75 г
- ванілін, сіль – дрібка
- олія соняшникова – 60 мл
- йогурт ванільний – 125 г
- борошно – 300 г
- розпушувач – 7 г
- коричневий цукор – 1 ч. ложка
- трохи кориці
Приготування
- Полуницю розріжте на чотири частини і збризніть лимонним соком.
- Яйця збийте із сіллю, цукром, ваніліном і змішайте до однорідності.
- Влийте в яєчну масу олію та йогурт, перемішайте віночком.
- Всипте борошно з розпушувачем і вимісіть густе тісто руками.
- Розкачайте тісто, виріжте кружечки та сформуйте з них корзинку, зверху покладіть порізану полуницю, посипте цукром із корицею.
- Випікайте при 180 градусах близько 25 хвилин.
Вас також можуть зацікавити новини: