П’ятниця, 13 Червня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяСуп з цукіні та вершками - легка страва з ніжною консистенцією

Суп з цукіні та вершками – легка страва з ніжною консистенцією

Этот материал также доступен на русском языке
Запропонований рецепт допоможе вам швидко приготувати чудовий обід або вечерю. Цей крем-суп дуже поживний, насичений мікроелементами і може стати одним із найчастіших у вашому меню.

Суп з цукіні та вершками

Суп з кабачків цукіні – легка страва, яка не тільки має неповторний смак, але й дуже ніжну консистенцію.

Інгредієнти

  • Цукіні – 2 штуки,
  • вершки (нежирні) — 200 мілілітрів,
  • кріп — 1 пучок,
  • сіль – за смаком,
  • житні сухарики – за бажанням.

Приготування

  1. Цукіні натерти на дрібній тертці.
  2. Покласти овочі біля кастрюлі, залити водою, щоб вона їх покривала.
  3. Варити на середньому вогні, поки цукіні не розм’якнуть.
  4. Злити воду, остудити, посолити.
  5. Овочі збити блендером або пропустити через м’ясорубку.
  6. Дрібно нарізати кріп.
  7. Гілки (кімнатної температури) та подрібнений кріп додати до суміші з цукіні. Усі перемішати.
  8. Житній хліб нарізати кубиками, висушити у духовці без додавання олії.

Суп подавати трохи підігрітим, з житніми сухариками.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні