Суп з цукіні та вершками
Суп з кабачків цукіні – легка страва, яка не тільки має неповторний смак, але й дуже ніжну консистенцію.
Інгредієнти
- Цукіні – 2 штуки,
- вершки (нежирні) — 200 мілілітрів,
- кріп — 1 пучок,
- сіль – за смаком,
- житні сухарики – за бажанням.
Приготування
- Цукіні натерти на дрібній тертці.
- Покласти овочі біля кастрюлі, залити водою, щоб вона їх покривала.
- Варити на середньому вогні, поки цукіні не розм’якнуть.
- Злити воду, остудити, посолити.
- Овочі збити блендером або пропустити через м’ясорубку.
- Дрібно нарізати кріп.
- Гілки (кімнатної температури) та подрібнений кріп додати до суміші з цукіні. Усі перемішати.
- Житній хліб нарізати кубиками, висушити у духовці без додавання олії.
Суп подавати трохи підігрітим, з житніми сухариками.
Читайте також: