Готуючи страви з кабачків та цукіні, ви можете залишати шкірку або насіння, орієнтуючись виключно на свої смакові уподобання.
Раніше ми розповідали, чим кабачок відрізняється від цукіні, хто з них корисніший.
Жодних негативних наслідків для здоров’я вони не несуть. Навпаки, у шкірці міститься велика кількість поживних речовин та вітамінів.
Такі голубці також можна готувати у духовій шафі або мультиварці. Після того як голубці зняли з вогню, вони мають постояти ще хвилин десять.
Вас також можуть зацікавити новини:
Відомий міжнародний фонд оголосив про прийом заявок на отримання безоплатних продуктових наборів. Як подати заявку.
В Україні до служби у війську прийматимуть чоловіків-невійськовозобов'язаних. Відповідний закон уже підписано.
Частина українців можуть отримати одноразову грошову допомогу від місцевої влади. Яким критеріям потрібно відповідати та…
Пенсійний фонд перевірятиме одержувачів виплат. Якщо ви не пройдете ідентифікацію, нарахування можуть зупинити – розповідаємо,…
Вимкнули телевізор пультом і думаєте, що зекономили? Насправді багато пристроїв продовжують споживати електроенергію, навіть коли…
Відомий український співак і народний артист України Іво Бобул поділився новими деталями щодо розміру своєї…