Готуючи страви з кабачків та цукіні, ви можете залишати шкірку або насіння, орієнтуючись виключно на свої смакові уподобання.
Раніше ми розповідали, чим кабачок відрізняється від цукіні, хто з них корисніший.
Жодних негативних наслідків для здоров’я вони не несуть. Навпаки, у шкірці міститься велика кількість поживних речовин та вітамінів.
Такі голубці також можна готувати у духовій шафі або мультиварці. Після того як голубці зняли з вогню, вони мають постояти ще хвилин десять.
Вас також можуть зацікавити новини:
Львівські клініки сьогодні пропонують європейський рівень послуг, використовуючи сертифіковане обладнання, перевірені препарати та новітні технології…
Вихідні пройдуть під знаком Сонця. Як пережити магнітні бурі без шкоди для здоров'я.
Не поспішайте ховати кошики: у лісах України ще ростуть гриби. Що збирати і як не…
Почистіть димохід без зусиль і розходів. Перевірені методи, що працюють століттями.
Експерт назвав найнебезпечніші будинки в Україні. Кому загрожує промерзання квартир взимку за лічені години?
Як отримати річну премію у 2025 році? Правила, про які слід знати.