Готуючи страви з кабачків та цукіні, ви можете залишати шкірку або насіння, орієнтуючись виключно на свої смакові уподобання.
Раніше ми розповідали, чим кабачок відрізняється від цукіні, хто з них корисніший.
Жодних негативних наслідків для здоров’я вони не несуть. Навпаки, у шкірці міститься велика кількість поживних речовин та вітамінів.
Такі голубці також можна готувати у духовій шафі або мультиварці. Після того як голубці зняли з вогню, вони мають постояти ще хвилин десять.
Вас також можуть зацікавити новини:
Без перешкод і без квитка. Що загрожує за відмову у пільговому перевезенні і як захистити…
Овочі взимку 2025/26 року будуть дешевші порівняно з минулим роком. Чому так, пояснив НБУ.
Розмір житлової субсидії залежить не тільки від доходу домогосподарства, а й від соціальних норм споживання,…
Кожне посвідчення водія, яке видають сервісні центри МВС, містить спеціальні відмітки. Вони вказують на певні…
Якою буде погода в Україні в суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.