Неділя, 8 Червня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяХолодний полуничний суп: найкраще, що можно зʼїсти в спеку

Холодний полуничний суп: найкраще, що можно зʼїсти в спеку

Этот материал также доступен на русском языке
Освіжаючий, ароматний і готується за лічені хвилини – цей суп із полуниці з йогуртом та апельсином стане справжньою знахідкою для спекотного дня.

Холодний полуничний суп

П’ять хвилин – і у вас у тарілці освіжаючий десерт із сезонної ягоди. Ідеально для полудня або легкого завершення вечері.

Інгредієнти

  • Полуниця – 500 грамів,
  • нежирний йогурт без цукру – 100 грамів,
  • молоко – 100 мілілітрів,
  • цукор – за смаком,
  • апельсин – ½ штуки.

Приготування

  1. Полуницю помити, відрізати хвостики і плодоніжки.
  2. У блендер покласти промиту і почищену полуницю, цукор, йогурт і молоко.
  3. Вичавити сік з апельсина, додати до суміші.
  4. Увімкнути блендер на хвилину, перебити суміш.
  5. Суп розлити по тарілках і подавати до столу охолодженим.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні