Холодний полуничний суп
П’ять хвилин – і у вас у тарілці освіжаючий десерт із сезонної ягоди. Ідеально для полудня або легкого завершення вечері.
Інгредієнти
- Полуниця – 500 грамів,
- нежирний йогурт без цукру – 100 грамів,
- молоко – 100 мілілітрів,
- цукор – за смаком,
- апельсин – ½ штуки.
Приготування
- Полуницю помити, відрізати хвостики і плодоніжки.
- У блендер покласти промиту і почищену полуницю, цукор, йогурт і молоко.
- Вичавити сік з апельсина, додати до суміші.
- Увімкнути блендер на хвилину, перебити суміш.
- Суп розлити по тарілках і подавати до столу охолодженим.
Вас також можуть зацікавити новини: