Це проста і несподівано смачна страва – чудовий спосіб урізноманітнити весняне меню.
Відомий український кухар Євген Клопотенко пропонує скуштувати нову для себе страву, яка вразить вам тонкими смаковими поєднаннями.
При обсмажуванні редиска втрачає гостроту, стає м’якою, соковитою, з легким солодким присмаком.
У поєднанні з соєвим соусом та імбиром виходить закуска в азіатському стилі – ароматна, пряна і дуже апетитна.
Смажена редиска
Вам знадобиться
- 400 г молодої редиски,
- 3 столові ложки соєвого соусу,
- 5 г свіжого кореня імбиру (шматочок розміром з велику вишню),
- 1 столова ложка оливкової або соняшникової олії,
- пучок петрушки (або трохи кінзи).
Як готувати
- Редиску вимийте, відріжте хвостики і розріжте на половинки або четвертинки.
- Імбир очистіть і дрібно порубайте.
- Розігрійте сковороду з олією, обсмажте редиску з імбиром близько 2 хвилин, додайте соєвий соус і готуйте ще хвилину.
- В кінці посипте зеленню.
Таку страву добре подавати гарячою – як гарнір або самостійну закуску. Особливо смачно з рисом, гречкою або просто з хрустким хлібом.
Читайте також: