Лаваш чудово замінює домашнє тісто, а пиріг з начинкою із сиру та бринзи виходить смачним та ситним. Начинку загортають у лаваш, рулети укладають по спіралі у форму і заливають сметанно-яєчною сумішшю – як і в традиційному рецепті.
Для заливки:
яйця – 2 шт.,
сметана (жирністю 15%) – 140 г,
сіль – 3-4 щіпки.
Розрізати пиріг краще після повного остигання – тоді і смак баниці розкриється повністю.
Читайте також:
Навряд чи знайдеться людина, яка не хотіла б мати здорову та гарну шкіру. Однак не…
Погода в Україні на четвер, 29 травня дощі переважатимуть у всіх областях України.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня при збудженому стані магнітосфери Землі?
Вознесіння Господнє у 2025 році - 29 травня.
Розсіяний склероз – це хронічне аутоімунне, запальне і нейродегенеративне захворювання, яке вражає центральну нервову систему.…
Весна цього року нас не дуже балувала теплом. А якою погода буде влітку? Синоптики висловлюють…