Лаваш чудово замінює домашнє тісто, а пиріг з начинкою із сиру та бринзи виходить смачним та ситним. Начинку загортають у лаваш, рулети укладають по спіралі у форму і заливають сметанно-яєчною сумішшю – як і в традиційному рецепті.
Для заливки:
яйця – 2 шт.,
сметана (жирністю 15%) – 140 г,
сіль – 3-4 щіпки.
Розрізати пиріг краще після повного остигання – тоді і смак баниці розкриється повністю.
Читайте також:
Що насправді означають написи «Без цукру» та «знежирений»? Чи можна ці маркування вважати чесними?
Коли немає електрики або просто не хочеться вмикати духовку, на виручку приходять прості страви, які…
Пенсіонерам нагадали про право на щомісячну доплату. Як її оформити?
Виписка з лікарні після інсульту — це тільки початок великого шляху до відновлення. Близькі часто…
ПФУ відмовив літом у фінансовій допомозі через борги за комунальні послуги. Чи варто пробувати ще…
Серед зернових культур просо жовте займає особливе місце, оскільки є універсальним і підходить для задоволення…