Лаваш чудово замінює домашнє тісто, а пиріг з начинкою із сиру та бринзи виходить смачним та ситним. Начинку загортають у лаваш, рулети укладають по спіралі у форму і заливають сметанно-яєчною сумішшю – як і в традиційному рецепті.
Для заливки:
яйця – 2 шт.,
сметана (жирністю 15%) – 140 г,
сіль – 3-4 щіпки.
Розрізати пиріг краще після повного остигання – тоді і смак баниці розкриється повністю.
Читайте також:
Неточності у стажі чи довідках про зарплату часто впливають на розмір пенсії. Експерт пояснив, на…
Відвідування парної — це не лише спосіб розслабитися, а й глибокий ритуал для відновлення тіла…
Осінь — пора волоських горіхів. Українська блогерка поділилася способом, який допоможе швидко впоратися з очищенням…
Українці, які опалюють свої помешкання виключно твердим паливом, мають право на допомогу від держави. Що…
В умовах війни українці нерідко стикаються з втратою чи пошкодженням документів на житло або землю.…
Щодня ми наливаємо воду з-під крана — для кави, супу чи просто, щоб угамувати спрагу.…