Це печиво ідеально дуже смачне, готується з простих інгредієнтів та не потребує особливих зусиль. Тож коли хочеться чогось солодкого до чаю чи кави, зупиніться саме на ньому.
Раніше ми розповідали, як приготувати неймовірно смачний торт «Три склянки».
1. Розм’якшене вершкове масло збийте міксером (2-3 хвилини) до світлої маси.
2. Жовтки перетираємо через сито, додаємо сметану і збиваємо міксером.
3. Потроху додаємо борошно і замішуємо тісто.
4. Тісто розділяємо на дві частини – одну накриваємо, а іншу скачуємо в джгут.
5. Джгут розділяємо на 15-17 частин і в кожен шматочок кладемо чверть волоського горіха.
6. Кладемо каштани на пергаментний папір і відправляємо в розігріту до 190 градусів духовку на 35 хвилин.
7. Вафлі кладемо у морозилку на 30-60 хвилин, після чого натріть на середній терці.
8. Для приготування глазурі наливаємо в ківш молоко, додаємо цукор та масло. Ставимо на вогонь і тримаємо, поки цукор не розчиниться. Доводимо до кипіння. Залишаємо глазур охолоти на 5 хвилин.
9. Кожен каштан занурюємо в глазур і обвалюємо у вафельній крихті. Кладемо каштани у холодильник на 30 хвилин, щоб глазур охолола.
Вас також можуть зацікавити новини:
В Україні з 15 листопада розпочався прийом заявок на 1000 гривень від держави за програмою…
Перед тим як укладати угоду купівлі-продажу житла чи іншого об’єкта, важливо ретельно підготуватися. Даємо докладну…
Розмір пенсії в України залежить від двох ключових показників: тривалості стажу та розміру заробітної плати,…
Українці вже давно звикли оплачувати дві окремі квитанції за газ – за сам ресурс та…
Майже кожен стикався із неприємною ситуацією: готуєш апетитні млинці чи котлети, а вони намертво прилипають…
Романтичні вечері, корпоративи, святкові столи, перекуси під серіал — суші стали універсальною стравою для будь-якої…