Це печиво ідеально дуже смачне, готується з простих інгредієнтів та не потребує особливих зусиль. Тож коли хочеться чогось солодкого до чаю чи кави, зупиніться саме на ньому.
Раніше ми розповідали, як приготувати неймовірно смачний торт «Три склянки».
1. Розм’якшене вершкове масло збийте міксером (2-3 хвилини) до світлої маси.
2. Жовтки перетираємо через сито, додаємо сметану і збиваємо міксером.
3. Потроху додаємо борошно і замішуємо тісто.
4. Тісто розділяємо на дві частини – одну накриваємо, а іншу скачуємо в джгут.
5. Джгут розділяємо на 15-17 частин і в кожен шматочок кладемо чверть волоського горіха.
6. Кладемо каштани на пергаментний папір і відправляємо в розігріту до 190 градусів духовку на 35 хвилин.
7. Вафлі кладемо у морозилку на 30-60 хвилин, після чого натріть на середній терці.
8. Для приготування глазурі наливаємо в ківш молоко, додаємо цукор та масло. Ставимо на вогонь і тримаємо, поки цукор не розчиниться. Доводимо до кипіння. Залишаємо глазур охолоти на 5 хвилин.
9. Кожен каштан занурюємо в глазур і обвалюємо у вафельній крихті. Кладемо каштани у холодильник на 30 хвилин, щоб глазур охолола.
Вас також можуть зацікавити новини:
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Що робити з дрібною та некондиційною картоплею? Багато городників просто викидають її, але є способи,…
Здивуйте своїх рідних та гостей оригінальним рецептом улюбленого торта. З какао він вийде ще смачнішим…
Влітку українські поля залишилися без зрошення та вологи. Наслідки цього вдарять по кишенях українців уже…
В Україні стало майже на 90 тисяч пенсіонерів менше. У Пенсійному фонді України розповіли, в…