Середа, 21 Травня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяСоус з кропу - незамінна добавка до салатів та м'яса

Соус з кропу – незамінна добавка до салатів та м’яса

Этот материал также доступен на русском языке
Cоус з кропу – універсальна домашня заготівля. Її можна використовувати одразу, можна зберігати тривалий час у холодильнику.

Соус з кропу

Інгредієнти

  • Кріп – 200 грамів,
  • часник – 1 головка,
  • лимон – 1 штука,
  • олія – 100 мілілітрів,
  • сіль – 1 чайна ложка.

Приготування

  1. Кріп промити, просушити і порізати у довільній формі.
  2. Часник очистити, дрібно порізати і всипати до порізаного кропу.
  3. Натерти цедру з лимону та вичавити сік з половини лимону, додати до суміші кропу і часнику.
  4. Масу посолити і влити олію.
  5. Якщо є блендер, суміш можна подрібнити.
  6. Готовий соус зберігати у холодильнику, при тривалому зберіганні – у морозильній камері.

Смакує з хлібом, грінками, можна додавати до весняних салатів або до м’яса.

Читайте також: 

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні