Ця страва має ніжну, повітряну текстуру, приємний смак і дає відчуття ситості надовго. Для її приготування знадобляться мінімум інгредієнтів і часу. Обов’язково спробуйте!
Раніше ми розповідали, як приготувати стейки з молодої капусти.
Вас також можуть зацікавити новини:
Кисломолочні продукти – це, як мінімум, додатковий кальцій та покращення травлення. Які ще переваги вони…
Хто з українців ризикує залишитись без фінансової допомоги у сезон холодів? ПФУ попередив громадян про…
Жителька Харкова звернулася до Пенсійного фонду України з заявою про переведення її з пенсії за…
Пенсійний фонд назвав категорії громадян, які мають підтвердити особу. В іншому випадку вони залишаться без…
Вересень завершиться хмарною погодою.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?