Понеділок, 12 Травня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяКапустяні оладки з молодої капусти

Капустяні оладки з молодої капусти

Этот материал также доступен на русском языке
Спробуйте приготувати оладки із молодої капусти. Вони не лише смачні, а й надзвичайно легко та швидко готуються.

Капустяні оладки

Інгредієнти

  • «Для тіста: молода капуста — 500 грамів, яйця — 3 штуки, борошно — 40 грамів, картопляний крохмаль — 20 грамів, часник — 2 зубчики, сіль — за смаком.
  • Для соусу: сметана 15% — 200 грамів, часник — 2 зубчики, маленька цибуля — 1 штука, зелена цибуля — 1 пучок.

Приготування

  1. Капусту посікти, помістити у глибоку миску, посолити, посипати подрібненим часником і добре пом’яти. Залишити на 10 хвилин.
  2. В окремому посуді змішати яйця, борошно, крохмаль та сметану. Збити до однорідності.
  3. Перекласти у миску з тістом капусту й ретельно перемішати усе разом.
  4. У великій сковорідці розігріти олію.
  5. Сформувати оладки з капустяної маси.
  6. Смажити спочатку з одного боку, потім обережно перевернути й смажити з другого.
  7. Перекласти на сервірувальний посуд.
  8. Так посмажити усі капустяники.
  9. Поки оладки смажаться, змішати усі інгредієнти для соусу, крім цибулі.
  10. На кожен капустяник викласти трохи соусу й посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею».

Галина Володимирівна, Одеська обл.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні