Колись цей торт був шалено популярним! І недарма, адже він надзвичайно смачний, а у приготуванні немає нічого складного. Порадуйте своїх близьких легендарним тортом «Карпатка»!
Раніше ми розповідали, як приготувати улюблений торт «Мурашник» за 20 хвилин.
молоко – 600 мл
цукор – 180 г
борошно – 60 г
яйця – 2 шт.
ванільний цукор – 10 г
вершкове масло – 180 г
Вас також можуть зацікавити новини:
Майже кожен стикався із неприємною ситуацією: готуєш апетитні млинці чи котлети, а вони намертво прилипають…
Романтичні вечері, корпоративи, святкові столи, перекуси під серіал — суші стали універсальною стравою для будь-якої…
Температурний контраст тижня. Де завтра очікувати дощі, тумани й сильний вітер?
Спокій перед бурею. Магнітне поле планети готується до нового удару?
Сійте, але обережно. Як правильно садити листопадові кабачки і не помилитися з температурою?
Енергосистема під пресингом. Після масованих атак Україна переходить на жорсткі графіки відключень.