Раніше ми давали рецепт одеського форшмаку.
Любите несподівані поєднання звичних інгредієнтів? Тоді цей салат з молодої капусти точно припаде вам до смаку — він легкий, весняний, але водночас поживний та ситний.
У ньому ніжна капуста поєднується з сезонними овочами, яйцем, шинкою та пікантною заправкою з хроном. Цей салат чудово підходить для легкої вечері або обіду, а ось як доповнення до м’ясних страв — ні, бо він самодостатній. Родзинка страви — особлива заправка: легкий соус на основі сметани, майонезу, води та хрону. Автор рецепта радить не боятись використовувати воду в соусах — вона робить текстуру м’якою й ідеальною для рівномірного покриття інгредієнтів.
Заправка:
Подавайте одразу.
Салат готується за 10 хвилин — ідеальний варіант для тих, хто хоче смачно поїсти без зайвого клопоту.
Вас також можуть зацікавити новини:
Буряк — незамінний інгредієнт традиційної української кухні та важлива культура для кожного городу. Щоб отримати…
Середина грудня принесе важливі зміни. Астрологічні події цього тижня зададуть напрямок не лише на кінець…
Борги за комунальні послуги лякають багатьох українців, особливо під час війни. Тому важливо знати, що…
В Україні зафіксували черговий випадок надвисокої спецпенсії, яка у рази перевищує середні зарплати та виплати…
Загальне зростання цін в Україні сповільнилося, однак комунальні платіжки все ж ростуть. Найвідчутніше українці це…
Сало, яке завжди вважалося символом української кухні, для багатьох стало недоступним. Напередодні свят споживачі стикнулися…