Раніше ми давали рецепт одеського форшмаку.
Любите несподівані поєднання звичних інгредієнтів? Тоді цей салат з молодої капусти точно припаде вам до смаку — він легкий, весняний, але водночас поживний та ситний.
У ньому ніжна капуста поєднується з сезонними овочами, яйцем, шинкою та пікантною заправкою з хроном. Цей салат чудово підходить для легкої вечері або обіду, а ось як доповнення до м’ясних страв — ні, бо він самодостатній. Родзинка страви — особлива заправка: легкий соус на основі сметани, майонезу, води та хрону. Автор рецепта радить не боятись використовувати воду в соусах — вона робить текстуру м’якою й ідеальною для рівномірного покриття інгредієнтів.
Заправка:
Подавайте одразу.
Салат готується за 10 хвилин — ідеальний варіант для тих, хто хоче смачно поїсти без зайвого клопоту.
Вас також можуть зацікавити новини:
Підготуйте полуницю до зими за допомогою простого підживлення — і вже навесні вас чекатиме рясний…
Якщо після їжі ви відчуваєте здуття живота, печію чи маєте неприємний присмак у роті, варто…
Легкі, хрусткі і неймовірно ніжні – “Рогалики з безе” стануть одним з ваших улюблених десертів.
Частина українців можуть отримати компенсацію на харчування через Пенсійний фонд України. Як це зробити.
Кабмін ухвалив рішення, яке вплине на постачальників і споживачів газу в цьому опалювальному сезоні.
У Верховній Раді зареєстрували законопроєкт, який передбачає збільшення розміру соціальних виплат. Що саме пропонується.