Раніше ми давали рецепт одеського форшмаку.
Любите несподівані поєднання звичних інгредієнтів? Тоді цей салат з молодої капусти точно припаде вам до смаку — він легкий, весняний, але водночас поживний та ситний.
У ньому ніжна капуста поєднується з сезонними овочами, яйцем, шинкою та пікантною заправкою з хроном. Цей салат чудово підходить для легкої вечері або обіду, а ось як доповнення до м’ясних страв — ні, бо він самодостатній. Родзинка страви — особлива заправка: легкий соус на основі сметани, майонезу, води та хрону. Автор рецепта радить не боятись використовувати воду в соусах — вона робить текстуру м’якою й ідеальною для рівномірного покриття інгредієнтів.
Заправка:
Подавайте одразу.
Салат готується за 10 хвилин — ідеальний варіант для тих, хто хоче смачно поїсти без зайвого клопоту.
Вас також можуть зацікавити новини:
Наступний тиждень – особливий: день благословення 12 серпня, потужні астрологічні аспекти та шанс вийти на…
Багато хто стикається з ситуацією, коли в квартирі прописана людина, яка там не живе або…
Паперові рушники – це набагато більше, ніж просто спосіб витерти руки. Вони можуть стати справжніми…
Не всі пенсіонери в Україні знають, що можуть повністю позбутися комунальних платежів. Але є категорія…
Бабуся без гаджетів, дідусь із критикою, постійні поради «з досвіду» — впізнали себе? Тоді вам…
Вже майже три сторіччя ходять чутки про золото, нібито передане гетьманом Павлом Полуботком до одного…