Капустяні котлети
Для котлет потрібні звичайні, бюджетні продукти. І добре готувати котлети на зміну насиченим калорійним стравам після святкових застіль. Котлети можна подати зі сметаною чи іншим соусом. Легкі, рум’яні, корисні завдяки клітковині капусти, котлети припадуть до смаку всім.
Інгредієнти
- Свіжа капуста – 1 кілограм,
- молоко – 0,5 склянки,
- манка – 0,5 склянки,
- яйце – 1 штука,
- вершкове масло – 1 столова ложка,
- сметана – 1 склянка,
- сіль – чайна ложка.
Приготування
- Капусту нашаткувати, покласти в каструлю, додати молоко, масло і тушкувати до готовності.
- Потім всипати манку, посолити і варити 5-10 хвилин.
- Все змішати з яйцем, охолодити.
- Сформувати котлети, обваляти їх у панірувальних сухарях (можна в борошні) і обсмажити.
Готові котлети подають зі сметаною. Смачного!