Цей десерт став популярним завдяки своїй ніжній текстурі, повітряному крему та простоті приготування. Ніколи не готували «Молочну дівчинку»? Саме час це зробити!
Раніше ми розповідали, як приготувати швидкий торт «Лінивий»: найсмачніший десерт без випічки за лічені хвилини.
Торт “Молочна дівчинка” – інгредієнти
Для коржів
- Яйця – 3 шт.
- Борошно – 180 г
- Згущене молоко – 450 г
- Розпушувач – 15 г
- Вершкове масло (розтоплене) – 85 г
Для крему
- Вершки 33% – 300 мл
- Маскарпоне – 300 г
- Згущене молоко – 120 г
Для малинової начинки
- Малина (заморожена) – 220 г
- Цукор – 40 г
- Кукурудзяний крохмаль – 15 г
- Вода – 34 мл
Приготування десерту “Молочна дівчинка”
- Збийте яйця зі згущеним молоком до збільшення в обʼємі.
2. Влийте розтоплене вершкове масло. Просійте сухі інгредієнти та вимішайте масу силіконовою лопаткою.
3. На пергаменті промалюйте олівцем трафарет. Візьміть 2 ст. л. тіста та розмажте до заданого розміру. Випікайте кожен корж 2–3 хвилини при температурі 200 градусів.
4. Збийте вершки зі згущеним молоком до м’яких піків. Додайте маскарпоне та збийте все до стану крему.
5. Приготуйте малинову начинку (можете замінити на будь-які інші ягоди чи фрукти). Проваріть малину з цукром до м’якості. Змішайте воду з крохмалем, влийте до малини, постійно помішуючи. Проваріть ще 2 хвилини. Охолодіть.
6. Зберіть торт. Промажте кожен корж кремом, відсадіть малинову начинку. Залиште торт стабілізуватись у холодильнику на 4–6 годин.
Вас також можуть зацікавити новини: