У перекладі з французької «бризоль» означає «обсмажувати в яйці». Приготувати його можна з будь-якого м’яса – птиці, свинини, телятини і навіть риби. Ми пропонуємо простий варіант зі свинячого фаршу.
До фаршу додайте 1 яйце, соєвий соус, дрібно нарізану цибулю та часник. Посоліть і поперчіть за смаком.
Добре вимісіть фарш і відбийте його пару хвилин – так він буде щільнішим і не розсипатиметься.
Накрийте фарш харчовою плівкою і приберіть у холодильник на 20-30 хвилин.
Розділіть охолоджений фарш на 3 рівні частини (орієнтуйтеся на розмір пательні: коржик із м’яса має легко поміщатися в неї).
Сформуйте з кожної частини фаршу плоский корж. Зручно викладати фарш на плівку, накрити зверху другою плівкою і розкачати качалкою.
У тарілці виделкою збийте 1 яйце. Викладіть на поверхню збитого яйця корж із фаршу (м’ясо має опинитися зверху, яйце – знизу). Обережно нахиляючи тарілку, перелийте все разом на розігріту сковороду.
Обсмажте з одного боку – яєчного.
Таким же чином приготуйте ще 2 коржі.
Одразу після смаження кожен коржик акуратно згорніть у рулет – робіть це, поки вони ще гарячі, інакше можуть потріскатися.
Викладіть рулети у форму і відправте в розігріту до 170 градусів духовку на 15 хвилин.
Готову страву наріжте на порційні шматочки. Подавайте з гарніром і сезонними овочами.
Читайте також:
Повірка газового лічильника - обов'язкова вимога, проте не усі споживачі знають, хто має оплачувати повірку.
У понеділок синоптики очікують, що значна частина території України опиниться у тиловій частині холодного атмосферного…
Магнітні бурі можуть негативно впливати на здоров'я людей. Попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори…
Без желатину, без зайвого клопоту — лише сік, вода, крохмаль та цукор. А результат? Справжній…
Наступний тиждень – особливий: день благословення 12 серпня, потужні астрологічні аспекти та шанс вийти на…
Багато хто стикається з ситуацією, коли в квартирі прописана людина, яка там не живе або…