Раніше ми давали найсмачніший і найпростіший рецепт домашньої ковбаси.
Новий кулінарний хіт завойовує мережу — м’ясо, запечене в духовці з ароматним маринадом на основі цибульного соку та соєвого соусу, підкорює з першого шматочка. Ідеально підходить як для сімейної вечері, так і для святкового столу. Завдяки цибулі, соєвому соусу, часнику та розмарину, страва набуває насиченого смаку, а свинина стає м’якою і соковитою навіть без довгого маринування.
– 1 кг свинини (краще – охолодженої)
– 700 г цибулі
– 8–10 зубчиків часнику
– 100 мл соєвого соусу
– спеції: сіль, перець, розмарин.
Головний секрет – цибульний сік, який готується за допомогою блендера й сита. Саме він надає страві ніжності, м’якості й робить м’ясо схожим на ресторанне — без складних технік.
Результат — неймовірний аромат і м’ясо, що тане в роті.
Так можна готувати не лише свинину, але й яловичину або курку. Ідея універсальна — підходить для кожної кухні. Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
Чи буде магнітна буря 8 червня, які прогнози роблять науковці та до чого готуватись метеочутливим…
Свято Святої Трійці, або П'ятидесятниці, - один із найважливіших днів у церковному календарі. Воно знаменує…
Держава продовжує надавати внутрішньо переміщених особам різноманітну допомогу. На що саме мають право ВПО у…
Частина українців у 2025 році мають заплатити податки за продаж власноруч вирощених овочів та фруктів,…
Вершкове масло - це продукт, який найчастіше підробляють. При виготовленні масла недобросовісні виробники додають рослинні…
Комунальники нагадали про додаткові нарахування для споживачів, у чиїх оселях встановлені лічильники. Кому вони загрожують…