Здивуйте своїх рідних та гостей на Великдень надзвичайно смачним, повітряним та ніжним десертом, який сподобається абсолютно всім! А головне – приготування цього сметанника не займе багато часу!
Раніше ми розповідали, як приготувати надзвичайно смачну та яскраву паску «Вишиванка».
Вас також можуть зацікавити новини:
Тестостерон є ключовим для зростання м’язової маси, сили та витривалості, тому багато спортсменів використовують добавки…
Ванна кімната вирізняється високою вологістю. Після кожного прийняття ванни або душу рівень вологості повітря підвищується.…
Бувають випадки, коли овочівники обрали продуктивний сорт, правильно здійснили посадку, але огірки замість зеленців дають…
Погоду на 17 квітня в Україні визначатиме антициклон - усюди буде сухо та переважно сонячно.…
Які несподіванки чекають на метеозалежних людей цього дня?
Традиція фарбувати яйця на Великдень має глибоке, дохристиянське коріння.