Новини

Прикрашаємо пасхальну випічку: з чого приготувати глазур для паски

Глазур для паски

Спробуйте простий і надійний рецепт глазурі з желатином – вона міцно тримається, гарно застигає і готується без сирих яєць.

Інгредієнти:

  • цукор – 150 г,
  • вода – 50 мл,
  • желатин – 1 чайна ложка (швидкорозчинний),
  • вода для желатину – 2 столові ложки,
  • лимонний сік – ½ чайної ложки (за бажанням).

Приготування:

  1. Залийте желатин 2 столовими ложками холодної води, залиште для набухання.
  2. У каструльці з’єднайте цукор і 50 мл води, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Варіть 2-3 хвилини, щоб цукор повністю розчинився.
  3. Зніміть сироп з вогню, додайте до нього набряклий желатин і добре розмішайте до повного розчинення. Можна додати трохи лимонного соку.
  4. Збийте суміш міксером 5-7 хвилин – маса стане білою, пишною та густою.
  5. Швидко нанесіть глазур на охолоджені паски – вона застигає досить швидко.

Читайте також:

Новое на сайте

  • Новини

Погода в Україні на середу, 3 вересня

У середу Україна продовжуватиме залишатися під впливом антициклону та належати галузі високого атмосферного тиску. Тому…

02/09/2025 23:12
  • Статті

Контекстна реклама vs SEO: що вибрати й коли

Контекстна реклама та СЕО залишаються найпопулярнішими інструментами розвитку бізнесу та просування нових брендів. Вони можуть…

02/09/2025 22:53
  • Новини

Які пільги на комунальні послуги належать учасникам бойових дій: повний список та умови

Житло, газ, вода та опалення – учасники бойових дій платять менше. Які пільги на комунальні…

02/09/2025 21:57
  • Статті

Меню для довголіття: їжа після 60 – як не старіти і не хворіти

Як не хворіти, не страждати від безсоння та зберегти ясність розуму у зрілому віці? Все…

02/09/2025 20:36
  • Статті

Універсальний соус до м’яса: пряний сливовий рецепт без консервантів

Східна кухня багата на аромати, і сливовий соус - один з її гастрономічних шедеврів. Приготуйте…

02/09/2025 19:41