ГоловнаДомашня енциклопедіяПрикрашаємо пасхальну випічку: з чого приготувати глазур для паски

Прикрашаємо пасхальну випічку: з чого приготувати глазур для паски

Этот материал также доступен на русском языке
Великодня випічка – радість для всіх. І чимала частка її – в оригінальній та надійній прикрасі. Господині ретельно підбирають рецепт для паски, і наша порада буде вам неодмінно корисна.

Глазур для паски

Спробуйте простий і надійний рецепт глазурі з желатином – вона міцно тримається, гарно застигає і готується без сирих яєць.

Інгредієнти:

  • цукор – 150 г,
  • вода – 50 мл,
  • желатин – 1 чайна ложка (швидкорозчинний),
  • вода для желатину – 2 столові ложки,
  • лимонний сік – ½ чайної ложки (за бажанням).

Приготування:

  1. Залийте желатин 2 столовими ложками холодної води, залиште для набухання.
  2. У каструльці з’єднайте цукор і 50 мл води, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Варіть 2-3 хвилини, щоб цукор повністю розчинився.
  3. Зніміть сироп з вогню, додайте до нього набряклий желатин і добре розмішайте до повного розчинення. Можна додати трохи лимонного соку.
  4. Збийте суміш міксером 5-7 хвилин – маса стане білою, пишною та густою.
  5. Швидко нанесіть глазур на охолоджені паски – вона застигає досить швидко.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні