Раніше ми давали рецепт салату із буряком та горошком.
У розпал весняного сезону, коли організм потребує легких і корисних страв, кулінари пропонують новий гастрономічний тренд — свіжий салат із пекінської капусти та ніжних креветок. Ця страва вже встигла стати фаворитом на кухнях багатьох господинь завдяки простому рецепту та ідеальному балансу смаку й користі.
До складу салату входять лише свіжі продукти.
Для заправки:
Усі компоненти гармонійно поєднуються завдяки заправці з лимонного соку, легкої рослинної олії та пісного майонезу.
Ідеальний варіант для легкої вечері, святкового столу або пікніка на природі. Салат не лише смачний, а й корисний: він багатий на білки, вітаміни та клітковину.
Вас також можуть зацікавити новини:
Щороку покупці з нетерпінням чекають, коли ж настане Чорна п’ятниця, адже цього дня можна придбати…
Атмосферний фронт із північного заходу, пов'язаний із циклоном із центром поблизу Данії, принесе в Україну…
Нагадаємо, що Сонце непостійне, тому прогноз його активності може змінитися. Магнітні бурі можуть негативно впливати…
Восени, а точніше – в останню неділю жовтня ми знову переходимо на зимовий час.
Банани — не лише смачно, а й корисно. Розберемося, як вибрати стиглі плоди, які банани…
Шкіра рук щодня зазнає безліч зовнішніх впливів і потребує особливого догляду. Нам необхідно вирішити масу…