Раніше ми давали рецепт салату із буряком та горошком.
У розпал весняного сезону, коли організм потребує легких і корисних страв, кулінари пропонують новий гастрономічний тренд — свіжий салат із пекінської капусти та ніжних креветок. Ця страва вже встигла стати фаворитом на кухнях багатьох господинь завдяки простому рецепту та ідеальному балансу смаку й користі.
До складу салату входять лише свіжі продукти.
Для заправки:
Усі компоненти гармонійно поєднуються завдяки заправці з лимонного соку, легкої рослинної олії та пісного майонезу.
Ідеальний варіант для легкої вечері, святкового столу або пікніка на природі. Салат не лише смачний, а й корисний: він багатий на білки, вітаміни та клітковину.
Вас також можуть зацікавити новини:
4 червня в Україні дощі очікуються місцями у південних областях, на решті територій країни без…
Що прогнозують фахівці: чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Навіть якщо пенсіонер не користується газом, рахунок за його доставку все одно прийде. Як уникнути…
Незабаром ми відзначатимемо Трійцю — одне з найбільших християнських свят.
Зазвичай вареники готують без дріжджів, але за цим рецептом вони виходять ще смачнішими та ніжнішими.
Якщо людина померла, не встигнувши отримати нараховану зарплату, компенсацію за невикористану відпустку або оплату лікарняного,…