Раніше ми давали рецепт салату із буряком та горошком.
У розпал весняного сезону, коли організм потребує легких і корисних страв, кулінари пропонують новий гастрономічний тренд — свіжий салат із пекінської капусти та ніжних креветок. Ця страва вже встигла стати фаворитом на кухнях багатьох господинь завдяки простому рецепту та ідеальному балансу смаку й користі.
До складу салату входять лише свіжі продукти.
Для заправки:
Усі компоненти гармонійно поєднуються завдяки заправці з лимонного соку, легкої рослинної олії та пісного майонезу.
Ідеальний варіант для легкої вечері, святкового столу або пікніка на природі. Салат не лише смачний, а й корисний: він багатий на білки, вітаміни та клітковину.
Вас також можуть зацікавити новини:
Мряка, плюсова температура й поривчастий вітер. Яка очікується погода в регіонах 8 грудня?
У понеділок дослідники космічної погоди прогнозують геомагнітний шторм рівня G1. Що чекає на Землю та…
Тиждень рішучих «ні». Зірки попереджають про важливі межі в комунікаціях.
Список міні-овочів для квартири. Що садити взимку і як доглядати?
Секрет ніжних дерунів. Проста технологія, про яку часто забувають.
Грудневі гриби в українських лісах — не казка. Що реально “вполювати” грибникам на початку зими?