Новини

В очікуванні Великодня: готуємо заздалегідь домашню ковбасу

Домашня ковбаса

Приготування домашньої ковбаси не потребує надзвичайної майстерності, але готувати її треба завчасно.

Інгредієнти:

  • Свинина – 1 кілограм,
  • яловичина – 1 кілограм,
  • сало – 300 грамів,
  • сіль – 2 чайні ложки,
  • чорний мелений перець – 1 чайна ложка,
  • коріандр – 2 чайні ложки,
  • вода – 500 мілілітрів.

Приготування:

  1. Половину м’яса пропускаємо через м’ясорубку, другу половину дрібно нарізаємо.
  2. Сало також пропускаємо через м’ясорубку.
  3. Змішуємо м’ясо, сало та спеції.
  4. Добре вимішуємо і ставимо на ніч у холодильник.
  5. Виймаємо масу з холодильника і додаємо крижану воду. Формуємо ковбасу.
  6. Готові напівфабрикати за бажанням можна коптити, запікати або смажити.

Вас також можуть зацікавити новини:

Новое на сайте

  • Статті

Як перейти з пенсії за вислугою років на пенсію за віком: пояснюють в Пенсійному Фонді

Якщо ви досягли пенсійного віку, ви маєте право перейти на інший вид пенсії. Розповідаємо, як…

02/06/2025 15:59
  • Новини

Урожай поб’є всі рекорди: яку рослину обов’язково варто посадити біля томатів

Досвідчені городники з досвідом знають: урожай залежить не лише від догляду, а й від правильного…

02/06/2025 15:11
  • Новини

Смачніше, ніж у ресторані: готуємо панський дерун з грибами

Обожнюєте деруни? Приготуйте страву по справжньому ресторанному рецепту.

02/06/2025 14:30
  • Новини

Мобілізація чоловіків 50+ у червні: що варто знати військовозобов’язаним

Чи можуть забрати до війська чоловіків після 50 років, на які посади і кому потрібно…

02/06/2025 13:28
  • Новини

Червоний Хрест поновив реєстрацію на отримання грошової допомоги: встигніть подати заявку

Частина українців можуть отримати грошову допомогу від відомої міжнародної організації. Як зареєструватися.

02/06/2025 12:31
  • Статті

Настільні ігри для вечірок: які вибрати для великої компанії

Вечірка з друзями — це завжди про сміх, емоції та спільні враження. Але щоб атмосфера…

02/06/2025 12:23