Новини

В очікуванні Великодня: готуємо заздалегідь домашню ковбасу

Домашня ковбаса

Приготування домашньої ковбаси не потребує надзвичайної майстерності, але готувати її треба завчасно.

Інгредієнти:

  • Свинина – 1 кілограм,
  • яловичина – 1 кілограм,
  • сало – 300 грамів,
  • сіль – 2 чайні ложки,
  • чорний мелений перець – 1 чайна ложка,
  • коріандр – 2 чайні ложки,
  • вода – 500 мілілітрів.

Приготування:

  1. Половину м’яса пропускаємо через м’ясорубку, другу половину дрібно нарізаємо.
  2. Сало також пропускаємо через м’ясорубку.
  3. Змішуємо м’ясо, сало та спеції.
  4. Добре вимішуємо і ставимо на ніч у холодильник.
  5. Виймаємо масу з холодильника і додаємо крижану воду. Формуємо ковбасу.
  6. Готові напівфабрикати за бажанням можна коптити, запікати або смажити.

Вас також можуть зацікавити новини:

Новое на сайте

  • Статті

Руки з віком стали менш рухливими: як повернуть їм гнучкість та легкість

З віком руки стають менш рухливими через болі в суглобах, перенесені травми або просто від…

16/04/2025 20:49
  • Статті

Що готують на Великдень у різних країнах світу

Великдень – одне з головних християнських свят. Йому передує Великий піст з обмеженнями на знак…

16/04/2025 19:59
  • Статті

Кому треба подати заяву для отримання субсидії?

Деяким категоріям українців потрібно подати заяву на отримання субсидії. Хто ризикує залишитись без допомоги?

16/04/2025 18:59
  • Статті

Навіщо потрібний магазинний чек і чому треба вимагати його видачі

Чек — це не звичайний папірець, а ваш доказ покупки. Він гарантує, що ви придбали…

16/04/2025 17:59
  • Статті

Коли та як перевіряють лічильники води: що має знати споживач

На електронну пошту редакції надійшов лист з питанням: як часто потрібно перевіряти лічильники води і…

16/04/2025 16:36
  • Статті

Перерахунок пенсій не лише у квітні: кому треба написати заяву у Пенсійний фонд

Пенсії в Україні отримують більше 10 млн українців, проте є й ті, що продовжують працювати.…

16/04/2025 16:06