Якщо ви шукаєте смачну і корисну намазку для бутербродів у піст, спробуйте наш паштет з грибів. Він не тільки смачний, а й дуже простий у приготуванні.
Раніше ми розповідали, як приготувати пісні грибні тефтелі.
Інгредієнти:
Печериці – 300 г
Цибуля жовта ріпчаста – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Олія соняшникова – за смаком
Суміш спецій універсальна – за смаком
Часник – 3 зубчики
Майонез – за смаком
Кріп, пучок – 1 шт.
Приготування:
- Моркву й цибулину чистимо й ріжемо, як для пасерування. Пасеруємо на сковороді до м’якості.
- Додаємо нарізані гриби. Тушкуємо під кришкою до готовності.
- Додаємо спеції, перемішуємо й залишаємо охолоджуватися до кімнатної температури.
- Перекладаємо гриби, подріблені зелень, часник і пісний майонез у блендер. Перебиваємо до консистенції паштету.
- Перекладаємо паштет у контейнер, накриваємо кришкою і ставимо в холодильник. Зберігати такий паштет можна до трьох днів.
Вас також можуть зацікавити новини: