Відома українська кулянарна блогерка Валентина Сова поділилася рецептом своєї улюбленої паски, яка нагадує безтурботне дитинство, адже такі пасочки на Великодень завжди пекла і бабуся, і мама.
Вам буде цікаво: Паска швидкого приготування – рецепт для тих, хто працює і немає часу
Для опари:
Для тіста:
Готові пасочки прикрасьте за своїм смаком.
Читайте також:
Що насправді означають написи «Без цукру» та «знежирений»? Чи можна ці маркування вважати чесними?
Коли немає електрики або просто не хочеться вмикати духовку, на виручку приходять прості страви, які…
Пенсіонерам нагадали про право на щомісячну доплату. Як її оформити?
Виписка з лікарні після інсульту — це тільки початок великого шляху до відновлення. Близькі часто…
ПФУ відмовив літом у фінансовій допомозі через борги за комунальні послуги. Чи варто пробувати ще…
Серед зернових культур просо жовте займає особливе місце, оскільки є універсальним і підходить для задоволення…