Відома українська кулянарна блогерка Валентина Сова поділилася рецептом своєї улюбленої паски, яка нагадує безтурботне дитинство, адже такі пасочки на Великодень завжди пекла і бабуся, і мама.
Вам буде цікаво: Паска швидкого приготування – рецепт для тих, хто працює і немає часу
Для опари:
Для тіста:
Готові пасочки прикрасьте за своїм смаком.
Читайте також:
Британський довгожитель не ходить до лікарів, не приймає жодних пігулок і щодня їсть одну просту…
Класична кабачкова ікра на зиму – це не просто смачна закуска, а справжній кулінарний символ…
У 2025 році юридичне підтвердження права власності на нерухомість – це не просто формальність, а…
9 липня очікується погода без опадів на всій території України, крім Вінниччини та Житомирщини.
Сонце непостійне, тому прогноз його активності може змінитися. Попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори…
Блогер з України порівняв вартість базових продуктів у супермаркетах Італії та України. Підсумок здивував не…