Відома українська кулянарна блогерка Валентина Сова поділилася рецептом своєї улюбленої паски, яка нагадує безтурботне дитинство, адже такі пасочки на Великодень завжди пекла і бабуся, і мама.
Вам буде цікаво: Паска швидкого приготування – рецепт для тих, хто працює і немає часу
Для опари:
Для тіста:
Готові пасочки прикрасьте за своїм смаком.
Читайте також:
Щодня ми наливаємо воду з-під крана — для кави, супу чи просто, щоб угамувати спрагу.…
Новий тиждень принесе переважно спокійний характер погоди, часом з невеликими дощами та туманами.
Ситуація постійно змінюється. Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Плануючи чергову відпустку або міні-канікули, всі хочуть бути впевненими в тому, що все пройде гладко…
Тиждень із 13 по 19 жовтня несе як світло, так і тінь. Читайте, як краще…
Осінь — час збирати врожай і заготовляти його. Сушені яблука та заморожені помідори зберігають смак,…