Новини

Пісні ліниві голубці: готуємо швидко з простих продуктів

Не витрачайте час на складні рецепти пісних страв – завдяки нашому рецепту ви зможете приготувати смачну страву за лічені хвилини, використовуючи прості інгредієнти.

Раніше ми розповідали, як приготувати пісні грибні тефтелі.

Інгредієнти:

  • круглозернистий рис – 1 стакан
  • капуста – 300 г
  • гриби – 300 г
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • томатний сік – 300 мл
  • рослинна олія – 3 ст. ложки
  • борошно – 3 ст. ложки
  • сіль – за смаком
  • перець – за смаком

Приготування:

  1. Відваріть рис у підсоленій воді до напівготовності.
  2. Цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на великій тертці.
  3. Обсмажте цибулю на розігрітій сковороді з рослинною олією до прозорості.
  4. Додайте до цибулі потерту моркву і обсмажте ще 3-4 хвилини.
  5. Капусту нашинкуйте, додайте її до цибулі та моркви і обсмажте до напівготовності.
  6. Гриби поріжте дрібними кубиками, додайте до капусти з овочами та обсмаже все разом протягом п’яти хвилин.
  7. У готові овочі додайте рис, сіль, чорний мелений перець і добре перемішайте до однорідного стану.
  8. З маси сформуйте голубці круглої або овальної форми, обваляяфйте їх у борошні.
  9. Форму змастіть олією, викладіть у неї ліниві голубці, залийте томатним соком і відправте в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.

Вас також можуть зацікавити новини:

Новое на сайте

  • Новини

Погода на вихідні 24-25 травня: чи прийде нарешті довгоочікуване тепло

Тепла погода чи знову дощ? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний…

23/05/2025 23:05
  • Новини

Магнітні бурі в суботу, 24 травня

Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.

23/05/2025 22:35
  • Статті

Щасливі дні на пенсії: як кіт чи собака змінює повсякдення

Для людей похилого віку важливо мати в домі домашніх улюбленців. Відомо, що собаки — найвірніші…

23/05/2025 22:18
  • Новини

Морква виросте великою, солодкою і не тріскатиметься: яке підживлення використовувати

Солодка, хрумка, велика – саме такою ми хочемо бачити моркву з власного городу. Розповідаємо, як…

23/05/2025 22:00
  • Новини

Форшмак із сардин: готуємо найпростіший варіант улюбленої страви

Форшмак – ідеальна намазка для бутербродів. Спробуйте спрощений варіант із сардин, для приготування всього за…

23/05/2025 21:28
  • Новини

Українцям збільшили тривалість відпусток: хто відпочиватиме довше

Частина українців зможуть відпочивати значно довше. Роз'яснення міністерства.

23/05/2025 19:15