Раніше ми давали рецепт соковитих котлет з хрусткою скоринкою.
Пропонуємо приготувати зрази з грибною начинкою
Для начинки:
1. Приготуйте начинку: дрібно наріжте цибулю та печериці. Обсмажте цибулю до прозорості, додайте гриби та тушкуйте до готовності. Наприкінці додайте зелень, сіль та перець.
2. Розімніть відварену картоплю, додайте крохмаль, сіль, перець, копчену паприку та коріандр. Добре перемішайте.
3. Сформуйте з картопляної маси коржики, у центр кожної викладіть грибну начинку. Защипніть краї, надаючи форму зраз.
4. Змастіть руки олією, якщо тісто липне.
5. Обсмажте зрази на сковороді до золотистої скоринки або запікайте в духовці при 180 ° C 20-25 хвилин.
Вас також можуть зацікавити новини:
У 2025 році в Україні 26 років страхового стажу недостатньо, щоб отримати пенсію за віком…
Субсидії не для всіх. Яку довідку потрібно мати перед початком опалювального сезону?
Сьогодні, багатьох з нас цікавить питання, де взяти гроші без відмови, якщо їх немає. Відповідь…
Підвищена температура - найчастіший симптом різних захворювань, від вірусних інфекцій до бактеріальних запалень. Вона сигналізує…
Вона любить фотографії, зроблені під старовину, і позує на них в образі артистки цирку. У…
Погода на 3 жовтня: подекуди сонце, подекуди тумани. Дощі нарешті припиняться на всій території України.