Раніше ми давали рецепт соковитих котлет з хрусткою скоринкою.
Пропонуємо приготувати зрази з грибною начинкою
Для начинки:
1. Приготуйте начинку: дрібно наріжте цибулю та печериці. Обсмажте цибулю до прозорості, додайте гриби та тушкуйте до готовності. Наприкінці додайте зелень, сіль та перець.
2. Розімніть відварену картоплю, додайте крохмаль, сіль, перець, копчену паприку та коріандр. Добре перемішайте.
3. Сформуйте з картопляної маси коржики, у центр кожної викладіть грибну начинку. Защипніть краї, надаючи форму зраз.
4. Змастіть руки олією, якщо тісто липне.
5. Обсмажте зрази на сковороді до золотистої скоринки або запікайте в духовці при 180 ° C 20-25 хвилин.
Вас також можуть зацікавити новини:
Тиждень з 18 по 24 серпня – це не просто календарний перехід від літа до…
Спека прискорила збирання кавунів в Україні, але разом із достатком прийшло падіння цін. Фермери скаржаться…
Чудеса трапляються – але не на замовлення. Ікона «Всецариця» вважається заступницею хворих, але Церква попереджає:…
Навіть за тривалого стажу не завжди можна розраховувати на високу пенсію. Розповідаємо, як вважається пенсійна…
Літо — час яскравого сонця, високої температури і особливого догляду за собою. Прості рецепти масок…
Банки та ПФУ об'єднають зусилля: в Україні посилять контроль за виплатами пенсіонерам