Раніше ми давали рецепт квасолі з яблуками і копченою паприкою.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати салат з буряком та зеленим горошком.
1. Буряк відваріть або запікайте до готовності, очистіть і наріжте кубиками.
2. Цибулю наріжте півкільцями і обсмажте до золотистого кольору.
3. У мисці змішайте буряк, зелений горошок, обсмажену цибулю та подрібнену зелень.
4. Посоліть, поперчіть до смаку і заправте оливковою олією.
5. Акуратно перемішайте та подавайте.
Вас також можуть зацікавити новини:
При виборі тротуарної плитки більшість покупців насамперед звертають увагу на зовнішній вигляд: форму, колір, фактуру.…
Тепла погода чи знову заморозки і сніг? Чого очікувати українцям у суботу? Синоптики зробили детальний…
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Домашня ковбаса готується дуже просто і швидко! Не вірите? Переконайтеся в цьому самі!
Полуниця може бути красивою, стиглою, але на смак – як лимон? Розповідаємо, як цього уникнути.
Комунальні тарифи в Україні продовжують зростати. Зокрема, виріс тариф на прибирання прибудинкової території. Та чи…