Новини

Яскравий салат із буряком та горошком – смак, який запам’ятається

Раніше ми давали рецепт квасолі з яблуками і копченою паприкою.

Сьогодні ми пропонуємо приготувати салат з буряком та зеленим горошком.

Інгредієнти:

  • Буряк – 2 шт. (середні)
  • Зелений горошок (консервований чи свіжий) – 200 гр
  • Зелень (кріп, петрушка) – до смаку
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт. (обсмажений)
  • Сіль – за смаком
  • Мелений чорний перець – за смаком
  • Оливкова олія – для заправки.

Приготування:

1. Буряк відваріть або запікайте до готовності, очистіть і наріжте кубиками.
2. Цибулю наріжте півкільцями і обсмажте до золотистого кольору.
3. У мисці змішайте буряк, зелений горошок, обсмажену цибулю та подрібнену зелень.
4. Посоліть, поперчіть до смаку і заправте оливковою олією.
5. Акуратно перемішайте та подавайте.

Вас також можуть зацікавити новини:

Новое на сайте

  • Статті

Товщина тротуарної плитки: що потрібно знати перед покупкою

При виборі тротуарної плитки більшість покупців насамперед звертають увагу на зовнішній вигляд: форму, колір, фактуру.…

18/04/2025 23:57
  • Новини

Погода в Україні на суботу, 19 квітня

Тепла погода чи знову заморозки і сніг? Чого очікувати українцям у суботу? Синоптики зробили детальний…

18/04/2025 23:32
  • Новини

Магнітні бурі в суботу, 19 квітня

Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.

18/04/2025 23:02
  • Новини

Ніжна, соковита, просто тане у роті: найсмачніший і найпростіший рецепт домашньої ковбаси

Домашня ковбаса готується дуже просто і швидко! Не вірите? Переконайтеся в цьому самі!

18/04/2025 21:41
  • Новини

Полуниця буде солодшою, ніж цукор: як забрати з ягід кислоту

Полуниця може бути красивою, стиглою, але на смак – як лимон? Розповідаємо, як цього уникнути.

18/04/2025 21:32
  • Новини

Тарифи на прибирання прибудинкової території виросли: чи обов’язково платити за цю комунальну послугу

Комунальні тарифи в Україні продовжують зростати. Зокрема, виріс тариф на прибирання прибудинкової території. Та чи…

18/04/2025 20:46