Раніше ми давали рецепт квасолі з яблуками і копченою паприкою.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати салат з буряком та зеленим горошком.
1. Буряк відваріть або запікайте до готовності, очистіть і наріжте кубиками.
2. Цибулю наріжте півкільцями і обсмажте до золотистого кольору.
3. У мисці змішайте буряк, зелений горошок, обсмажену цибулю та подрібнену зелень.
4. Посоліть, поперчіть до смаку і заправте оливковою олією.
5. Акуратно перемішайте та подавайте.
Вас також можуть зацікавити новини:
Чули про притулок для корів? Що за дурість, – заперечать мені. Бути такого не може:…
Що обіцяють синоптики? 1 жовтня максимальна температура повітря протягом дня становитиме лише +6+10 градусів. У…
Попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори ризику інфарктів та інсультів у дні, що передують…
Свято Покрови Божої Матері відзначається 1 жовтня за новоюліанським календарем і 14 жовтня – за…
Держава продовжує допомагати сім'ям із оплатою комунальних послуг. З жовтня стартує новий «субсидійний» етап
Чому довідка про склад сім'ї більше не актуальна і що видають замість неї. Це важливо…