Цю незвичайну страву готували ще наші предки. Поєднання двох видів круп та м’яса – це не просто ситно, а й дуже смачно. Сьогодні готуємо «одружену» кашу.
Раніше ми розповідали, як приготувати ситні й дуже смачні грибні котлети.
Вас також можуть зацікавити новини:
Багато літніх українців не знають про свої законні права або не користуються ними. Тим часом…
У вівторок, 5 серпня, в Україні опадів не передбачається, лише у західних областях місцями можливі…
У дні магнітних збурень організм може реагувати незвично, тому треба звернути увагу до себе.
Українці традиційно приносять до церкви яблука та виноград у свято Преображення. Але чи знають усі,…
Пенсійний фонд розпочав перерахування коштів за серпень: розраховувати чи ні на індексацію цього місяця?
Тепер і українські жінки можуть опинитись у розшуку — не за злочин, а за неявку…