Цю незвичайну страву готували ще наші предки. Поєднання двох видів круп та м’яса – це не просто ситно, а й дуже смачно. Сьогодні готуємо «одружену» кашу.
Раніше ми розповідали, як приготувати ситні й дуже смачні грибні котлети.
Вас також можуть зацікавити новини:
Причина підвищення цін — дефіцит бензину у Європі та українські обмеження. Коли чекати нового стрибка…
Квашені помідори — невід’ємна частина зимових запасів. За цим простим рецептом ви приготуєте ароматні, пряні…
Укладання виноградної лози — справа трудомістка, особливо коли хочеться зберегти кожне вічко. Але виноградар-любитель Володимир…
В останній місяць осені Україну накриє холодна хвиля. Коли чекати першого снігопаду?
В Україні оголосили про видачу нової грошової допомоги для всіх українців. Хто зможе отримати гроші…
Мережею шириться інформація про обов'язкове переоформлення старого житла. Розповідаєио, кому потрібно це зробити.