Цю незвичайну страву готували ще наші предки. Поєднання двох видів круп та м’яса – це не просто ситно, а й дуже смачно. Сьогодні готуємо «одружену» кашу.
Раніше ми розповідали, як приготувати ситні й дуже смачні грибні котлети.
Вас також можуть зацікавити новини:
Кіберзлочинці в Україні активно використовують старі банківські рахунки та неактивні SIM-карти для фінансових афер. Експерти…
Готуємо тоненькі млинці з соковитою і смачною начинкою, які просто тануть у роті. Вони ідеально…
У вівторок, 23 грудня, Україна опиниться під впливом холодної та вологої повітряної маси. Синоптики попереджають…
Одеса — місто руху, можливостей та постійних змін. Тут поєднуються робота, бізнес, сімейні справи та…
Магнітні бурі взимку часто привертають особливу увагу через підвищене навантаження на організм. Астрономи оприлюднили прогноз…
Напередодні різдвяних свят українці готують кутю — символічну страву пам’яті та родинної єдності. Щоб вона…