Цю незвичайну страву готували ще наші предки. Поєднання двох видів круп та м’яса – це не просто ситно, а й дуже смачно. Сьогодні готуємо «одружену» кашу.
Раніше ми розповідали, як приготувати ситні й дуже смачні грибні котлети.
Вас також можуть зацікавити новини:
Пенсіонери, яким нарахували обмежені максимальні виплати, можуть розраховувати на підвищення. Що відомо.
Як призначають пенсію за вислугу років. Нові правила для українських педагогів.
Осіннє бадилля — цінний ресурс. Його можна використати в господарстві з користю для врожаю і…
Приготуйте млинці, що не рвуться та зберігають хрусткі краї. Ось що треба додати до страви.
Детальна інструкція від ПФУ. Що потрібно зробити, щоб отримати доступ до даних про стаж.
За підрахунками експертів, навіть короткий душ або чайник, що кипить двічі на день, за місяць…