Рецептом смачного пісочного печива поділився відомий український шеф-кухар та ресторатор Євген Клопотенко. І готується таке печиво на основі смальцю.
Читайте також: Ароматне печиво до чаю за 20 хвилин: у магазині такого смачного точно не знайдете – найкращий рецепт
Саме смальц надає тісту неймовірної м’якості та розсипчастості, а також відчуття ніжності в роті, при цьому присмак смальцю залишається непомітним.
Зазначимо, що печиво на смальці було дуже популярним у 90-ті роки.
Вас також можуть зацікавити новини:
Встановлюючи паркан між ділянками, важливо враховувати не лише свої бажання, а й норми законодавства —…
Фінансова допомога від NRC знову доступна для частини заявників, які реєструвалися наприкінці січня 2025 року.…
Пенсії в Україні виплачуються через відділення Укрпошти чи через банки. Пенсіонери можуть самі обирати зручний…
У сучасному виробничому процесі технічні умови (ТУ) відіграють ключову роль. Це не просто внутрішній документ…
Багато городників не приділяють уваги гірчиці як сидерату, вважаючи її другорядною рослиною. Але дарма!
Великдень — це час, коли хочеться тепла, домашнього затишку й особливих смаків. Якщо вам до…