Рецептом смачного пісочного печива поділився відомий український шеф-кухар та ресторатор Євген Клопотенко. І готується таке печиво на основі смальцю.
Читайте також: Ароматне печиво до чаю за 20 хвилин: у магазині такого смачного точно не знайдете – найкращий рецепт
Саме смальц надає тісту неймовірної м’якості та розсипчастості, а також відчуття ніжності в роті, при цьому присмак смальцю залишається непомітним.
Зазначимо, що печиво на смальці було дуже популярним у 90-ті роки.
Вас також можуть зацікавити новини:
Деякі пенсіонери можуть щомісяця отримувати невелике підвищення пенсійних виплат. У Пенсійному фонді розповіли подробиці.
У листопаді українці платитимуть за газ за дев’ятьма різними тарифами. Деякі споживачі взагалі можуть уникнути…
Працівники ПФУ нерідко порушують права людей, приховуючи деталі розрахунку чи відмовляючись приймати заяви. Пояснюємо, як…
Кухонна раковина засмічується досить часто, але викликати сантехніка не обов’язково. Є ефективний і сучасний спосіб…
Чи знайоме вам відчуття, коли в голові постійно шумить, свистить, гуде, дзвенить? Де і чому…
Право на пенсію визначається на підставі страхового стажу, набутого людиною протягом життя. Тому важливо, щоб…