Цибулю та часник очистити і подрібнити.
Перебити в блендері рибу, цибулю, часник та майонез.
Додати спеції, потім – яйце та панірувальні сухарі.
Вимісити фарш до однорідності й сформувати котлети.
Викласти на деко котлети і злегка змастити їх маслом.
Випікати котлети в розігрітій до 200 градусів духовці до рум’яної скоринки.
Вас також можуть зацікавити новини:
Деяким категоріям українців потрібно подати заяву на отримання субсидії. Хто ризикує залишитись без допомоги?
Чек — це не звичайний папірець, а ваш доказ покупки. Він гарантує, що ви придбали…
На електронну пошту редакції надійшов лист з питанням: як часто потрібно перевіряти лічильники води і…
Пенсії в Україні отримують більше 10 млн українців, проте є й ті, що продовжують працювати.…
У сфері нерухомості ефективне управління клієнтами, лідами та угодами відіграє ключову роль. Багато рієлторів та…
Один нехитрий інгредієнт, що є в кожному домі, може пришвидшити ріст огірків у кілька разів.…