Цибулю та часник очистити і подрібнити.
Перебити в блендері рибу, цибулю, часник та майонез.
Додати спеції, потім – яйце та панірувальні сухарі.
Вимісити фарш до однорідності й сформувати котлети.
Викласти на деко котлети і злегка змастити їх маслом.
Випікати котлети в розігрітій до 200 градусів духовці до рум’яної скоринки.
Вас також можуть зацікавити новини:
Крім пенсії, деякі українці можуть розраховувати на різні доплати до основної виплати. Але є надбавка,…
Українці, які виїжджають за кордон, особливо до Німеччини, часто бідкаються, бо не знають, де можна…
У понеділок, 2 червня, у західній частині країни, вдень також у північних областях очікуються короткочасні…
Сила магнітної бурі буде надзвичайно високою.
На старті червня навколишній простір наче наповнюється свіжим вітром думок, обіцянок та тихих прозрінь. Це…
Домашній м'ятний сироп – це просто, швидко та дуже смачно. З трьох інгредієнтів можна приготувати…