Цибулю та часник очистити і подрібнити.
Перебити в блендері рибу, цибулю, часник та майонез.
Додати спеції, потім – яйце та панірувальні сухарі.
Вимісити фарш до однорідності й сформувати котлети.
Викласти на деко котлети і злегка змастити їх маслом.
Випікати котлети в розігрітій до 200 градусів духовці до рум’яної скоринки.
Вас також можуть зацікавити новини:
Якою буде синоптична ситуація в країні в понеділок, 21 липня?
Важливо у дні з магнітними бурями та напередодні приділяти особливу увагу здоров'ю
Бутербродниця чи сендвічниця – незамінний помічник на кухні, особливо якщо в будинку є школярі чи…
Багато хто вважає, що головне просто виспатися. Але лікарі стверджують: поза уві сні може бути…
Facebook став на шлях очищення: мільйони профілів видалені, і це лише початок. Розповідаємо, як не…
Тиждень подарує нам енергію, але й випробуватиме на міцність. Кому важливо пригальмувати, а кому діяти?