Новини

Так рибу ви ще не солили: для набуття найніжнішого смаку потрібно додати секретний інгредієнт

Як засолити червону рибу, щоб вона вийшла ще смачнішою? Додайте секретний інгредієнт, який надасть їй неповторного аромату та ніжності. Це коньяк. Обов’язково скуштуйте цей простий рецепт.

Раніше ми розповідали, як приготувати ідеальний оселедець у маринаді.

Інгредієнти:

  • червона риба – 0,5 кг
  • сіль – 2 ст. л.
  • цукор – 1 ст. л.
  • коньяк – 1 ст. л.

Приготування:

  1. Засипте сіль у миску.
  2. Додайте до солі цукор і влийте коньяк. Усе ретельно перемішайте.
  3. Викладіть суміш на рибу і добре розітріть.
  4. Відправте в холодильник на 24 години або у вакуумний посуд на 12 годин.

Вас також можуть зацікавити новини:

Новое на сайте

  • Новини

Погода в Україні на четвер, 5 червня

5 червня практично повсюди буде сухо та сонячно: очікується погода без опадів на всій території…

04/06/2025 22:38
  • Новини

Погода в Україні на четвер, 5 червня

5 червня практично повсюди буде сухо та сонячно: очікується погода без опадів на всій території…

04/06/2025 22:29
  • Новини

Магнітні бурі на четвер, 5 червня 2025 року

Які заходи вживати метеозалежних людей? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

04/06/2025 21:43
  • Статті

Ворожіння на Зелену неділю: хто буде здоровий і красивий цілий рік

Традиції Трійці, або Зеленого свята, як часто називають її в Україні, мають як християнське, так…

04/06/2025 20:56
  • Статті

Скарбничка корисних порад: що робити з цедрою і чи відмовлятися для схуднення від десерту

Наші корисні поради допоможуть вам у побуті та на відпочинку – головне, не забувати про…

04/06/2025 19:59
  • Новини

Українські постачальники газу оприлюднили цінники на перший місяць літа

Комунальні платежі залишаються дуже важливою частиною щомісячних видатків кожної української родини. В умовах воєнного стану…

04/06/2025 18:59