Новини

Так рибу ви ще не солили: для набуття найніжнішого смаку потрібно додати секретний інгредієнт

Як засолити червону рибу, щоб вона вийшла ще смачнішою? Додайте секретний інгредієнт, який надасть їй неповторного аромату та ніжності. Це коньяк. Обов’язково скуштуйте цей простий рецепт.

Раніше ми розповідали, як приготувати ідеальний оселедець у маринаді.

Інгредієнти:

  • червона риба – 0,5 кг
  • сіль – 2 ст. л.
  • цукор – 1 ст. л.
  • коньяк – 1 ст. л.

Приготування:

  1. Засипте сіль у миску.
  2. Додайте до солі цукор і влийте коньяк. Усе ретельно перемішайте.
  3. Викладіть суміш на рибу і добре розітріть.
  4. Відправте в холодильник на 24 години або у вакуумний посуд на 12 годин.

Вас також можуть зацікавити новини:

Новое на сайте

  • Новини

Де українці платять найдорожче за житло: порівняння цін у 5 країнах Європи

Скільки коштує дах над головою у Європі? Numbeo порівняв ціни на житло для біженців.

08/12/2025 18:30
  • Статті

3 найкращі пісні страви до різдвяного посту: що приготувати просто й корисно

Різдвяний піст — це нагода переглянути свій раціон, додати більше овочів, бобових і зменшити частку…

08/12/2025 18:00
  • Новини

В Україні хочуть запровадити нове свято, яке буде вихідним днем: що відзначатимемо

В країні скоро може з'явитися нове релігійне свято і новий вихідний день. Які аргументи авторів…

08/12/2025 17:30
  • Новини

Виплати по 6500 грн вже надходять: як оформити “Зимову підтримку” та подати заявку

Громадяни вже почали отримувати грошову допомогу від держави. Хто може претендувати на 6500 грн та…

08/12/2025 16:30
  • Новини

Штраф за працюючий генератор можливий: чи карають за це у воєнний час

Законодавство України передбачає штрафні санкції за неправильне використання генераторів. Та чи працюють ці норми зараз,…

08/12/2025 15:30
  • Новини

Найурожайніші та найсмачніші сорти перцю: п’ять найкращих варіантів

Хочете отримати хороший урожай перцю і щоб самі плоди були м'ясистими та смачними? Обирайте ці…

08/12/2025 14:57