Новини

Так рибу ви ще не солили: для набуття найніжнішого смаку потрібно додати секретний інгредієнт

Як засолити червону рибу, щоб вона вийшла ще смачнішою? Додайте секретний інгредієнт, який надасть їй неповторного аромату та ніжності. Це коньяк. Обов’язково скуштуйте цей простий рецепт.

Раніше ми розповідали, як приготувати ідеальний оселедець у маринаді.

Інгредієнти:

  • червона риба – 0,5 кг
  • сіль – 2 ст. л.
  • цукор – 1 ст. л.
  • коньяк – 1 ст. л.

Приготування:

  1. Засипте сіль у миску.
  2. Додайте до солі цукор і влийте коньяк. Усе ретельно перемішайте.
  3. Викладіть суміш на рибу і добре розітріть.
  4. Відправте в холодильник на 24 години або у вакуумний посуд на 12 годин.

Вас також можуть зацікавити новини:

Новое на сайте

  • Статті

Що готують на Великдень у різних країнах світу

Великдень – одне з головних християнських свят. Йому передує Великий піст з обмеженнями на знак…

16/04/2025 19:59
  • Статті

Кому треба подати заяву для отримання субсидії?

Деяким категоріям українців потрібно подати заяву на отримання субсидії. Хто ризикує залишитись без допомоги?

16/04/2025 18:59
  • Статті

Навіщо потрібний магазинний чек і чому треба вимагати його видачі

Чек — це не звичайний папірець, а ваш доказ покупки. Він гарантує, що ви придбали…

16/04/2025 17:59
  • Статті

Коли та як перевіряють лічильники води: що має знати споживач

На електронну пошту редакції надійшов лист з питанням: як часто потрібно перевіряти лічильники води і…

16/04/2025 16:36
  • Статті

Перерахунок пенсій не лише у квітні: кому треба написати заяву у Пенсійний фонд

Пенсії в Україні отримують більше 10 млн українців, проте є й ті, що продовжують працювати.…

16/04/2025 16:06
  • Статті

CRM для ріелторів та агентств нерухомості

У сфері нерухомості ефективне управління клієнтами, лідами та угодами відіграє ключову роль. Багато рієлторів та…

16/04/2025 15:43