Щоб млинці не рвалися, до тіста потрібно додати рослинне масло, а щоб не пригорали до сковорідки – не потрібно сипати багато цукру.
Цікаво: Шалено смачні налисники – тонкі, ажурні та еластичні: так тісто на млинці готують одиниці
Ну і найголовніше – це те, що такі млинці готуються на окропі, завдяки чому виходять ще більш еластичними та ніжними.
Ось і всі секрети! Смачного!
Зараз читають:
Мрієш про новий смартфон, геймерську консоль чи розумний гаджет для дому? Тоді час зазирнути до…
6 червня очікується погода без опадів, за винятком західних областей. У п'ятницю буде дуже тепло,…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
У День Незалежності 2024 року російський ракетний удар по Краматорську став трагічним для журналістської спільноти.…
Тиждень зелених свят в Україні здавна пов’язують із силами живої природи та відродженням життя.
МОЗ нагадує про необхідніить медогляду дня деякизх категорій українців.