Щоб млинці не рвалися, до тіста потрібно додати рослинне масло, а щоб не пригорали до сковорідки – не потрібно сипати багато цукру.
Цікаво: Шалено смачні налисники – тонкі, ажурні та еластичні: так тісто на млинці готують одиниці
Ну і найголовніше – це те, що такі млинці готуються на окропі, завдяки чому виходять ще більш еластичними та ніжними.
Ось і всі секрети! Смачного!
Зараз читають:
Якою буде погода в Україні в суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Правильна діагностика — ключовий елемент ефективної терапії офтальмологічних захворювань. Своєчасне та кваліфіковане обстеження визначає можливість…
Ця традиційна страва завжди виглядає святково. Обов'язково спробуйте цей рецепт — гості точно проковтнуть язик!
У Львові на 67с-му році життя помер народний артист України Степан Гіга — про втрату…
Українців попередили про зміни в програмі "Зимова підтримка". На що можна витратити тисячу гривень?