Щоб млинці не рвалися, до тіста потрібно додати рослинне масло, а щоб не пригорали до сковорідки – не потрібно сипати багато цукру.
Цікаво: Шалено смачні налисники – тонкі, ажурні та еластичні: так тісто на млинці готують одиниці
Ну і найголовніше – це те, що такі млинці готуються на окропі, завдяки чому виходять ще більш еластичними та ніжними.
Ось і всі секрети! Смачного!
Зараз читають:
Яблука - ідеальна основа для затишної осінньої випічки. Спробуйте приготувати простий та корисний яблучний манник:…
Перехід на опалювальний сезон – час актуалізувати інформацію про субсидії. Дізнайтесь, хто має повторно звертатися…
За рік в Україні продукти харчування помітно подорожчали. Держстат зафіксував різке зростання цін на багато…
Клієнти ПриватБанку можуть зіткнутися з блокуванням карток та рахунків. Перевірте, чи потрібно пройти оновлення даних.
Український співак Павло Зібров з гумором розповів про «утиски» у власній родині. В одному з…
Коли держава не вірить своїм довідкам, починається справжній квест. Я пройшов його та розповідаю, як…