Щоб млинці не рвалися, до тіста потрібно додати рослинне масло, а щоб не пригорали до сковорідки – не потрібно сипати багато цукру.
Цікаво: Шалено смачні налисники – тонкі, ажурні та еластичні: так тісто на млинці готують одиниці
Ну і найголовніше – це те, що такі млинці готуються на окропі, завдяки чому виходять ще більш еластичними та ніжними.
Ось і всі секрети! Смачного!
Зараз читають:
Поранення на війні ще не гарантія компенсації. Без потрібних довідок та точних формулювань у документах…
Довга дорога завжди викликає хвилювання. Особливо, якщо вона веде в іншу країну. Але сьогодні подорож…
Фікус, сансевієрія чи монстера — не завжди потребують простору. Дізнайтесь, які квіти комфортно ростуть у…
Цей брауні — справжній порятунок для тих, хто хоче чогось солодкого просто зараз. Не потрібні…
Українцям із газовими котлами та плитами попередили про нові витрати — перед початком опалювального сезону.…
В Україні стрімко зростає кількість водіїв, які втрачають право керувати авто. МВС публікує тривожну статистику.