Ця страва сподобається всім! Тістечка-малютки стануть ідеальною закускою, а також частуванням до чаювання. Страву очистять миттєво, ще й обов’язково попросять добавки!
Раніше ми розповідали, як приготувати лінивий хачапурі за 20 хвилин.
1. Спочатку потрібно приготувати начинку. До фаршу додайте хмелі-сунелі, сіль, перець, натертий на дрібній тертці сир. Все добре перемішайте.
2. Розкотіть пласт тіста. Візьміть пельменницю, посипте мукою|борошном| і поставте на тісто, в комірки накладіть фарш.
3. Накрийте ще одним слоні тіста і розкачайте качалкою до появи чітких ліній.
4. Приберіть зайве тісто, прокатайте ще раз качалкою, і розкладіть його на лист, вистелений пергаментним папером.
5. Змастіть пиріжки збитим яйцем, присипте кунжутом і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Вас також можуть зацікавити новини:
Через два роки після підриву греблі Каховської ГЕС місцевість тут дуже змінилася. Українські науковці розповіли…
Здобуття вищої освіти передбачає навчання протягом чотирьох-шести років. Чи зарахують цей період у стаж –…
5 червня практично повсюди буде сухо та сонячно: очікується погода без опадів на всій території…
5 червня практично повсюди буде сухо та сонячно: очікується погода без опадів на всій території…
Які заходи вживати метеозалежних людей? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Традиції Трійці, або Зеленого свята, як часто називають її в Україні, мають як християнське, так…