У Міжнародний день шаурми гріх не приготувати цю смачну страву левантійської кухні. Розповідаємо найсмачніший і найпростіший рецепт – ви будете в захваті!
Раніше ми розповідали, як приготувати найсмачніше сало сухим способом засолювання.
Вас також можуть зацікавити новини:
Аматорська астрономія за останні роки стрімко розвивається, і все більше людей прагнуть глянути на зоряне…
Портулак надзвичайно живучий бур’ян, якого вкрай важко позбутися. Ця рослина може стати великою проблемою для…
Сонячна активність зростає. Що прогнозують на вихідні?
ПФУ повідомив, кому з пенсіонерів доведеться щороку проходити перевірку. Розповідаємо про два способи підтвердити право…
Україні потрібен європейський підхід до догляду за літніми людьми. У парламенті запропонували створити нову систему…
В Україні збір дикорослих ресурсів регулюється законодавством. Йдеться не лише про гриби, а й про…