У Міжнародний день шаурми гріх не приготувати цю смачну страву левантійської кухні. Розповідаємо найсмачніший і найпростіший рецепт – ви будете в захваті!
Раніше ми розповідали, як приготувати найсмачніше сало сухим способом засолювання.
Вас також можуть зацікавити новини:
Тестостерон є ключовим для зростання м’язової маси, сили та витривалості, тому багато спортсменів використовують добавки…
Ванна кімната вирізняється високою вологістю. Після кожного прийняття ванни або душу рівень вологості повітря підвищується.…
Бувають випадки, коли овочівники обрали продуктивний сорт, правильно здійснили посадку, але огірки замість зеленців дають…
Погоду на 17 квітня в Україні визначатиме антициклон - усюди буде сухо та переважно сонячно.…
Які несподіванки чекають на метеозалежних людей цього дня?
Традиція фарбувати яйця на Великдень має глибоке, дохристиянське коріння.