Цей спосіб засолювання вважається класичним, жодних секретних інгредієнтів. Все просто та дуже смачно.
Читайте також: Яке сало – найкорисніше: медики розповіли, як правильно вживати цей продукт
Вас також можуть зацікавити новини:
Платіть самі. Нові правила добровільних внесків до Пенсійного фонду.
Яка буде синоптична ситуація в країні?
Що кажуть астрофізики, чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Забудьте про банальні пироги! Спробуйте запекти яблука з начинкою з|із| горіхів і меду, загорнувши їх…
Щоосені українці переводять стрілки годинника на зимовий час. Але чи справді ця традиція допомагає економити…
Картопля — улюблений продукт у кожному будинку. Але якщо вибрати невдалий сорт, пюре вийде гумовим,…