Ідеальний рецепт для тих, хто любить готувати максимально швидко і не проти поласувати випічкою. Печиво без борошна та олії, але з неймовірним смаком – ідеальне частування до чаю.
Раніше ми розповідали, як приготувати улюблене з дитинства печиво «Каштани».
стиглі банани – 3 шт.
вівсяні пластівці – 100 г
шоколад
Вас також можуть зацікавити новини:
Війна змінює все. І якщо ще нещодавно чоловіки віком понад 60 років не підлягали мобілізації,…
Карніарік - традиційні баклажани по-турецьки, які легко приготувати вдома. Головне – правильно підготувати овочі
14 вересня Церква відзначає Воздвиження Животворчого Хреста Господнього — свято, в якому поєднуються скорбота про…
Суд зобов’язав повернути кошти, які жителька Дніпропетровщини отримувала як ВПО. Скільки доведеться сплатити і що…
Аматорська астрономія за останні роки стрімко розвивається, і все більше людей прагнуть глянути на зоряне…
Портулак надзвичайно живучий бур’ян, якого вкрай важко позбутися. Ця рослина може стати великою проблемою для…