У чому оригінальність – це те, що такий хліб випікається на сковороді. Його текстура виходить щільнішою, хоча хліб досить повітряний.
Читайте також: Хліб на буряковому квасі та пекарня на колесах – що ще вигадав 68-річний професор з Тернополя
Для приготування хліба не обов’язково випікати його в духовці, смачний хліб можна приготувати і на сковороді.
Для випікання вам знадобиться сковорода з товстим дном та високими стінками. Переконайтеся, що дріжджі свіжі.
Вас також можуть зацікавити новини:
Джерело: Уніан
Який прогноз дають фахівці про геомагнітні хвилювання цього дня?
Щоранку ми стикаємося зі звичним ритуалом – тиша кухні, м'яке світло світанку, тихе шипіння води.…
Хочете заощадити час на кухні та не жертвувати смаком? Ось три прийоми, які спростять готування:…
Повернення додому після фронту не завжди про радість. Буває, що зрозуміти одне одного знову стає…
Домашній лимонад – це не лише смачно, а й корисно. Спробуйте приготувати його за перевіреним…
Верховна рада дала "зелене світло" добровільній службі для українців віком від 60 років. Новий закон…