У чому оригінальність – це те, що такий хліб випікається на сковороді. Його текстура виходить щільнішою, хоча хліб досить повітряний.
Читайте також: Хліб на буряковому квасі та пекарня на колесах – що ще вигадав 68-річний професор з Тернополя
Для приготування хліба не обов’язково випікати його в духовці, смачний хліб можна приготувати і на сковороді.
Для випікання вам знадобиться сковорода з товстим дном та високими стінками. Переконайтеся, що дріжджі свіжі.
Вас також можуть зацікавити новини:
Джерело: Уніан
Часто початківці, і не тільки, городники скаржаться на те, що огірки ростуть гіркими, навіть при…
14 квітня в Україні місцями дощі, але в загальному стане тепліше.
Що очікує 14 квітня метеозалежних людей, якою буде активність Сонця та можливість магнітних бур?
Це тиждень інтенсивних змін: спочатку швидкий старт, потім пристрасть, а потім бажання зупинитися та насолодитися…
Великдень, або Воскресіння Христове є одним із найголовніших свят християн.
Весна – це час, коли нагадує про себе біль у попереку, який називають радикулітом. Чому…