Цей рецепт дерунів досить консервативний, але один секретний компонент все ж таки є. Його головне завдання не дати дерунам при смаженні ввібрати в себе олію. Погодьтеся, жирні деруни не усі люблять.
І цей компонент – звичайна горілка. Не переживайте відчувати спирт у смаку ви точно не будете, він випаровуватиметься при жарінні, зате деруни не вбиратимуть жир.
Читайте також: Найніжніші деруни: навіть картоплю терти не доведеться – вони здивують вас своїм смаком
Читайте також:
Часом на поверхні меду з’являється біла піна — і виглядає це досить дивно. Що ж…
Українська блогерка Русалочка XLотримала штраф у розмірі 4,8 млн грн від Державного агентства з контролю…
Мобільний зв’язок є невід’ємною частиною сучасного життя, тому витрати на нього доводиться планувати завчасно. Пенсіонери,…
Батьки школярів нерідко стикаються з проханнями здавати кошти "на потреби класу". Це викликає обурення та…
Якою буде синоптична ситуація у країні в середу, 10 вересня? Чому метеорологи називають її незвичайною?
Сонце непостійне, тому прогноз його активності може змінитися. Слкідкуйте за повідомленнями.