Цей рецепт дерунів досить консервативний, але один секретний компонент все ж таки є. Його головне завдання не дати дерунам при смаженні ввібрати в себе олію. Погодьтеся, жирні деруни не усі люблять.
І цей компонент – звичайна горілка. Не переживайте відчувати спирт у смаку ви точно не будете, він випаровуватиметься при жарінні, зате деруни не вбиратимуть жир.
Читайте також: Найніжніші деруни: навіть картоплю терти не доведеться – вони здивують вас своїм смаком
Читайте також:
Частина українських пенсіонерів ризикує залишитися без виплат, якщо не пройде ідентифікацію до кінця року.
Частина українців можуть отримати грошову допомогу в межах нової програми від міжнародного фонду ERC. Як…
Щоб цибуля добре зберігалася до весни, досвідчені овочівники дали просту пораду. Для багатьох вона здасться…
Від справного димаря чи вентиляційного каналу залежить не лише комфорт, а й безпека. Несправність може…
В Укрзалізниці повідомили, що з 1 серпня буде змінено порядок придбання і повернення квитків на…
Які пенсії та надбавки встановлені до виплат пенсіонерам, які досягли 70 років у 2025 році.…