Цей рецепт дерунів досить консервативний, але один секретний компонент все ж таки є. Його головне завдання не дати дерунам при смаженні ввібрати в себе олію. Погодьтеся, жирні деруни не усі люблять.
І цей компонент – звичайна горілка. Не переживайте відчувати спирт у смаку ви точно не будете, він випаровуватиметься при жарінні, зате деруни не вбиратимуть жир.
Читайте також: Найніжніші деруни: навіть картоплю терти не доведеться – вони здивують вас своїм смаком
Читайте також:
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Кореневі паростки – невидимий ворог урожаю сливи. Дізнайтеся, як правильно їх усунути, щоб насолоджуватися улюбленими…
Ці легендарні цукерки легко приготувати в домашніх умовах. Повірте, вони будуть набагато кращими, ніж магазинні!
В Україні готують нові правила для автомобілістів. Які зміни чекають на власників водійських посвідчень.
Комунальники попередили, що частині українців нарахують платежі за електроенергію зовсім по інших тарифах, ніж зазвичай.…