Цей рецепт дерунів досить консервативний, але один секретний компонент все ж таки є. Його головне завдання не дати дерунам при смаженні ввібрати в себе олію. Погодьтеся, жирні деруни не усі люблять.
І цей компонент – звичайна горілка. Не переживайте відчувати спирт у смаку ви точно не будете, він випаровуватиметься при жарінні, зате деруни не вбиратимуть жир.
Читайте також: Найніжніші деруни: навіть картоплю терти не доведеться – вони здивують вас своїм смаком
Читайте також:
Встановлюючи паркан між ділянками, важливо враховувати не лише свої бажання, а й норми законодавства —…
Фінансова допомога від NRC знову доступна для частини заявників, які реєструвалися наприкінці січня 2025 року.…
Пенсії в Україні виплачуються через відділення Укрпошти чи через банки. Пенсіонери можуть самі обирати зручний…
У сучасному виробничому процесі технічні умови (ТУ) відіграють ключову роль. Це не просто внутрішній документ…
Багато городників не приділяють уваги гірчиці як сидерату, вважаючи її другорядною рослиною. Але дарма!
Великдень — це час, коли хочеться тепла, домашнього затишку й особливих смаків. Якщо вам до…