Найпопулярнішими видами бобових вважаються квасоля та горох, і в українській національній кухні вони широко застосовуються. Два рецепти допоможуть вам урізноманітнити домашнє меню корисними та дуже поживними стравами.
Можна обійтися без духовки, тушкувати на плиті, як завжди.
Під час посту приготуйте сичики — традиційну українську страву із квасолі.
Візьміть
Відваріть квасолю та зробіть з неї пюре.
Підсмажте на сковороді нарізану цибулю і додайте до квасолі, добре перемішайте.
Гарячу олію окремо додайте до видавленого часнику, посоліть, перемішайте. Це готова заливка на сичики.
З квасолевого пюре руками сформуйте кульки, викладіть їх на тарілку, зверху полийте часниковою заливкою.
Подавайте сичики з маринованими огірками.
Вас також можуть зацікавити новини:
Великодній кошик – це не просто традиція, а символ віри, радості та вдячності за Воскресіння…
Котики та собачки, як і люди, інколи хворіють, отримують травми. Тому дуже важливо правильно поводитись…
Кожен народ має свої Великодні традиції. Колись на Великдень святковий стіл мав складатися із 40…
Верховна Рада України у середу, 16 квітня, проголосувала за продовження військового стану та загальної мобілізації…
Ознайомитися з розкладом роботи вашого лікаря, записатися на прийом в зручний для вас час можна…
Хочете отримати рекордний урожай смородини? Це легко зробити –просто не забудьте внести це мегаефективне підживлення…