Найпопулярнішими видами бобових вважаються квасоля та горох, і в українській національній кухні вони широко застосовуються. Два рецепти допоможуть вам урізноманітнити домашнє меню корисними та дуже поживними стравами.
Можна обійтися без духовки, тушкувати на плиті, як завжди.
Під час посту приготуйте сичики — традиційну українську страву із квасолі.
Візьміть
Відваріть квасолю та зробіть з неї пюре.
Підсмажте на сковороді нарізану цибулю і додайте до квасолі, добре перемішайте.
Гарячу олію окремо додайте до видавленого часнику, посоліть, перемішайте. Це готова заливка на сичики.
З квасолевого пюре руками сформуйте кульки, викладіть їх на тарілку, зверху полийте часниковою заливкою.
Подавайте сичики з маринованими огірками.
Вас також можуть зацікавити новини:
Страховий стаж відіграє ключову роль під час призначення пенсії. Сьогодні українці можуть швидко й зручно…
Деякі пенсіонери можуть отримати нову допомогу у розмірі 1000 гривень. Реєстрація відбувається швидко і просто…
Завтра в Україні підскочить спека. При цьому очікуються грози, а при грозах можливі сильні зливи,…
Чи варто очікувати на геомагнітні хвилювання цього дня?
Протягом року мешканка Харківщини отримувала пенсію свого померлого чоловіка, не повідомивши про його смерть. Суд…
Черги в ЦНАП - у минулому. Тепер ви можете записатися на потрібну послугу заздалегідь через…