Найпопулярнішими видами бобових вважаються квасоля та горох, і в українській національній кухні вони широко застосовуються. Два рецепти допоможуть вам урізноманітнити домашнє меню корисними та дуже поживними стравами.
Можна обійтися без духовки, тушкувати на плиті, як завжди.
Під час посту приготуйте сичики — традиційну українську страву із квасолі.
Візьміть
Відваріть квасолю та зробіть з неї пюре.
Підсмажте на сковороді нарізану цибулю і додайте до квасолі, добре перемішайте.
Гарячу олію окремо додайте до видавленого часнику, посоліть, перемішайте. Це готова заливка на сичики.
З квасолевого пюре руками сформуйте кульки, викладіть їх на тарілку, зверху полийте часниковою заливкою.
Подавайте сичики з маринованими огірками.
Вас також можуть зацікавити новини:
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Експерти радять сіяти насіння одразу після збору, поки оболонка ще м’яка, та підтримувати постійну вологість…
Хочете порадувати близьких смачним тортом, але немає часу стояти в духовці? Скористайтеся цим простим рецептом.
Частина внутрішнього переміщених осіб втратить державну допомогу на проживання. У Мінсоцполітики назвали причини.
Деяким споживачам газу більше не нараховуватимуть платежі за його доставку. Кого це стосується та з…