Найпопулярнішими видами бобових вважаються квасоля та горох, і в українській національній кухні вони широко застосовуються. Два рецепти допоможуть вам урізноманітнити домашнє меню корисними та дуже поживними стравами.
Можна обійтися без духовки, тушкувати на плиті, як завжди.
Під час посту приготуйте сичики — традиційну українську страву із квасолі.
Візьміть
Відваріть квасолю та зробіть з неї пюре.
Підсмажте на сковороді нарізану цибулю і додайте до квасолі, добре перемішайте.
Гарячу олію окремо додайте до видавленого часнику, посоліть, перемішайте. Це готова заливка на сичики.
З квасолевого пюре руками сформуйте кульки, викладіть їх на тарілку, зверху полийте часниковою заливкою.
Подавайте сичики з маринованими огірками.
Вас також можуть зацікавити новини:
Чи буде магнітна буря в неділю. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Українці можуть отримати додаткові кошти в межах програми "Зимова підтримка". Кому саме нададуть додаткові гроші…
Чому українцям почали надходити повідомлення про скасування реєстрації місця проживання та кому це загрожує?
Чимало городників вже зараз запасаються насінням для наступного року. Які ж сорти огірків будуть найурожайнішими?
Хочете швидко приготувати дуже смачну закуску? Цей паштет – саме те, що вам треба!
Через кілька тижнів в Україні змінять умови виходу на пенсію для всіх. Що саме зміниться?