Найпопулярнішими видами бобових вважаються квасоля та горох, і в українській національній кухні вони широко застосовуються. Два рецепти допоможуть вам урізноманітнити домашнє меню корисними та дуже поживними стравами.
Можна обійтися без духовки, тушкувати на плиті, як завжди.
Під час посту приготуйте сичики — традиційну українську страву із квасолі.
Візьміть
Відваріть квасолю та зробіть з неї пюре.
Підсмажте на сковороді нарізану цибулю і додайте до квасолі, добре перемішайте.
Гарячу олію окремо додайте до видавленого часнику, посоліть, перемішайте. Це готова заливка на сичики.
З квасолевого пюре руками сформуйте кульки, викладіть їх на тарілку, зверху полийте часниковою заливкою.
Подавайте сичики з маринованими огірками.
Вас також можуть зацікавити новини:
Комунальники попередили, що частині українців нарахують платежі за електроенергію зовсім по інших тарифах, ніж зазвичай.…
Деяка пенсіонери можуть отримати пенсію одразу за шість місяців. Причому, авансом. Як отримати пенсійні виплати…
Чи може Україна обійтись без блекаутів влітку та з якими викликами може зіткнутися енергосистема. Експерти…
Частині українців доступна нова грошова допомога від міжнародної організації. Хто може отримати виплати та як…
Чорнобривці - це не просто прикраса ділянки, якщо їх розмістити в потрібному місці, то можна…
Як приготувати піцу, щоб вона була такою ж смачною, як і в ресторані? Відповідь досить…