Цей секретний інгредієнт – не що інше, як манка. Саме манка надає страві легкості та допоможе їй зберегти форму.
Читайте також: Румунська запіканка з фаршем і квашеною капустою – проста і ситна страва, але встояти перед нею не можна
Не поспішайте після випікання діставати запіканку з форми, дайте їй охолонути, аби вона краще зберегла свою форму.
Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
Навряд чи знайдеться людина, яка не хотіла б мати здорову та гарну шкіру. Однак не…
Погода в Україні на четвер, 29 травня дощі переважатимуть у всіх областях України.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня при збудженому стані магнітосфери Землі?
Вознесіння Господнє у 2025 році - 29 травня.
Розсіяний склероз – це хронічне аутоімунне, запальне і нейродегенеративне захворювання, яке вражає центральну нервову систему.…
Весна цього року нас не дуже балувала теплом. А якою погода буде влітку? Синоптики висловлюють…