Цей секретний інгредієнт – не що інше, як манка. Саме манка надає страві легкості та допоможе їй зберегти форму.
Читайте також: Румунська запіканка з фаршем і квашеною капустою – проста і ситна страва, але встояти перед нею не можна
Не поспішайте після випікання діставати запіканку з форми, дайте їй охолонути, аби вона краще зберегла свою форму.
Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
Від півонії на вашій ділянці будете в захваті не лише ви, а й ваші сусіди.…
8 квітня очікується мокрий сніг місцями у західних та північних областях.
Як вплине на нас збуджений стан магнітосфери Землі?
Тепловізори використовуються в різних сферах — від полювання та охорони до будівництва й промислової діагностики.…
Люди, схильні до нестабільного артеріального тиску, особливо часто страждають від перепадів погоди, впливу магнітних бур…
Ми вже розповідали про пільги для чорнобильців 1-ї та 2-ї категорій. Продовжуємо тему та роз'яснюємо,…