Цей секретний інгредієнт – не що інше, як манка. Саме манка надає страві легкості та допоможе їй зберегти форму.
Читайте також: Румунська запіканка з фаршем і квашеною капустою – проста і ситна страва, але встояти перед нею не можна
Не поспішайте після випікання діставати запіканку з форми, дайте їй охолонути, аби вона краще зберегла свою форму.
Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
У ніч із 7 на 8 вересня 2025 року жителі України стануть свідками рідкісної астрономічної…
Якою буде синоптична ситуація в країні? Синоптики зазначають, що першого дня осені будуть деякі зміни.
Перші дні осені можуть відбутися під знаком підвищеної сонячної активності. Дізнайтеся, як впливає магнітне поле…
Час згущується, сни стають пророчими, а старі історії знову стукають у двері. Тиждень з 1…
Побачити зв’язок між пригніченим настроєм та болем в шлунку або головним болем допомагає психосоматика. І…
За "непотрібним мотлохом" можуть ховатися унікальні меблі, що стоять цілий стан. Царський буфет, лава з…