Цей секретний інгредієнт – не що інше, як манка. Саме манка надає страві легкості та допоможе їй зберегти форму.
Читайте також: Румунська запіканка з фаршем і квашеною капустою – проста і ситна страва, але встояти перед нею не можна
Не поспішайте після випікання діставати запіканку з форми, дайте їй охолонути, аби вона краще зберегла свою форму.
Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
Багато українців проводять у вишах по 4-6 років, здобуваючи вищу освіту. Але чи зараховуються ці…
Частина внутрішніх переселенців більше не отримуватимуть державну допомогу на проживання. Кому виплати ВПО скасували і…
Без цього документа пенсіонер може залишитися без пільг. У ПФУ пояснили, як швидко подати заяву…
У розпал літа сонячні опіки — поширене явище. Багато хто намагається швидко зняти біль за…
Через банальні помилки в платіжках кошти можуть не зарахуватися, а ви – отримаєте борг. І…
Навіть найдорожчий смартфон не витримає цих шкідливих звичок. Але більшість власників навіть не підозрюють, що…