Ви насолодитеся чудовим поєднанням смаків. Куряче м’ясо, просочене соусом, виходить ніжним, м’яким, ароматним.
За рахунок соусу на основі вершків та апельсинового соку, в який для насиченого цитрусового відтінку додамо і цедру, смак запеченого птаха виходить цікавішим. Обов’язково використовуємо для соусу та мед – він надає солодкуватий нотку.
Приготувати соус:
Читайте також:
Фінустанова встановила додаткову комісію. За що тепер треба доплачувати?
Легкий десерт без цукру. Як швидко зробити печиво з вівсянки та сухофруктів
У Польщі троє чоловіків напали на громадян України. Поліція оперативно відреагувала, зловмисників затримали.
НКРЕКП скоригувала тарифи – в Україні готуються до нової хвилі підвищень цін на світло. Розповідаємо,…
Після проведення спецоперації «Павутина» Росія була змушена відвести свої стратегічні бомбардувальники на аеродром «Українка». на…
Борошно – не вічне, у нього є свій термін зберігання, по закінченні якого продукт вважається…