Ви насолодитеся чудовим поєднанням смаків. Куряче м’ясо, просочене соусом, виходить ніжним, м’яким, ароматним.
За рахунок соусу на основі вершків та апельсинового соку, в який для насиченого цитрусового відтінку додамо і цедру, смак запеченого птаха виходить цікавішим. Обов’язково використовуємо для соусу та мед – він надає солодкуватий нотку.
Приготувати соус:
Читайте також:
Рекомендується враховувати місцеві попередження та оновлення прогнозів перед плануванням поїздок і робіт на відкритому повітрі.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня - що кажуть астрофізики
Прийняття поправки до Бюджету може стати важливим кроком у спрощенні доступу до певних ліків та…
Іноді погане самопочуття пов'язане із нестачею вітамінів в організмі. Визначити, чого саме вам не вистачає,…
Головний убір — не просто захист від сонця або вітру. Для жінки старшого віку це…
Якщо вас почали турбувати стріляючі болі в руці, оніміння пальців, обмежена рухливість в плечі, це…