Ви насолодитеся чудовим поєднанням смаків. Куряче м’ясо, просочене соусом, виходить ніжним, м’яким, ароматним.
За рахунок соусу на основі вершків та апельсинового соку, в який для насиченого цитрусового відтінку додамо і цедру, смак запеченого птаха виходить цікавішим. Обов’язково використовуємо для соусу та мед – він надає солодкуватий нотку.
Приготувати соус:
Читайте також:
Змінилися правила отримання відстрочки від мобілізації для тих, хто доглядає за близькими.
Верховна Рада ухвалила у першому читанні законопроект, який запроваджує плату за раніше безкоштовні адміністративні послуги…
Немає нічого кращого за соковите яблуко посеред зими. Але для цього важливо знати, як підвищити…
Немає нічого смачнішого в спеку, ніж домашнє морозиво з ароматною полуницею. Переконайтеся в цьому самі!
Для частини пенсіонерів змінилися умови видачі пенсійних виплат. Кого це стосується.
Частина українців можуть отримати спеціальну грошову допомогу з бюджету. Як подати заявку та яким критеріям…