Навіщо купувати консервовані шпроти, коли можна приготувати їх у домашніх умовах швидко і смачно? Дотримуйтесь нашого рецепту, і ваш стіл прикрасить справжній кулінарний шедевр.
Раніше ми розповідали, як приготувати оселедець по-корейськи в домашніх умовах.
Вас також можуть зацікавити новини:
У середу в Україні очікується тепла літня погода: вдень +22+27 градусів, хіба що на півночі…
Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні приділяти особливу увагу здоров'ю
Вересень - час змін на воді: спека відступає, а риба починає активно годуватись перед холодами.…
Біль у шиї, "ватяні ноги", запаморочення - це може бути спондильоз. Про захворювання, яке часто…
Коли кабачки заполонили кухню, а стояти біля плити немає ні часу, ні бажання — на…
У вересні переважна більшість українців збирає картоплю. Тому важливо обрати правильний час для її викопування.