Яблучне суфле з сиром
Інгредієнти:
- Яблуко (велике) — 1 штука,
 - сир — 160 грамів,
 - яйце куряче — 1 штука,
 - цукрова пудра — 1 чайна ложка,
 - кориця, цукрова пудра — за смаком.
 
Приготування:
- 
- Яблуко промити, очистити від шкірки, видалити серцевину і натерти на тертці.
 - Додати сир, яйце та цукрову пудру.
 - Якщо сир неоднорідний, краще перебити його за допомогою блендера.
 - Добре перемішати і розкласти по формочках.
 - Випікати в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці на 30 хвилин.
 
 
Перед подаванням посипати цукровою пудрою з корицею.
Приготуйте також:
							
											






