Чебуреки з оригінальною начинкою: соковиті та дуже смачні

Этот материал также доступен на русском языке

Чебуреки с грибами
Багато хто вважає піст часом обмежень, але це також можливість відкриття нових смаків та цікавих страв. Що приготувати на Різдвяний піст?

Різдвяний піст за новоюліанським календарем триває з 15 листопада до 24 грудня, а за юліанським — з 28 листопада до 6 січня 2025 року.

Чебуреки з грибами

Інгредієнти:

  • Борошно — 250 грамів,
  • печериці — 300 грамів,
  • цибуля — 1 штука,
  • вода — 130 мілілітрів,
  • сіль для тіста — 0,5 чайної ложки,
  • соняшникова олія — 4 столові ложки,
  • сіль для начинки та перець — за смаком.

Приготування:

  1. Просіяти борошно гіркою на стіл. Додати сіль і олію.
  2. Закип’ятити воду й акуратно (щоб не обпектися) вмішати окріп у борошно. Спочатку замішувати тісто ложкою, а потім руками.
  3. Скачати у велику кулю і залишити настоятися на 30 хвилин.
  4. Дрібно нарізати гриби та цибулю і обсмажити на сковороді з олією до готовності.
  5. Розділити тісто на 10 однакових частин і кожну розкачати у тонке коло.
  6. На половину кола викласти грибну начинку, скласти чебуреки навпіл і защипнути краї.
  7. Обсмажити 1-2 хвилини з кожного боку на пательні з олією або запікати 10 хвилин при 180 градусах у духовці.

Приготуйте  також: 

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?