В листопаді стартує сезон айви. Що можна приготувати з цього фрукта, крім варення або компоту? Сподіваємося, деякі оригінальні рецепти із золотого ароматного плоду міцно і надовго увійдуть у ваше меню.
Картопля — 350 грамів, айва — 200 грамів, борошно — 1 столова ложка з гіркою, яйце — 1 штука, сіль, перець і олія для смаження — за смаком.
Подавати до столу, за бажанням посипавши подрібненою зеленню і доповнивши кетчупом або будь-яким іншим соусом на вибір.
Вас також можуть зацікавити новини:
Золотисті баклажани з часником і зеленню без гіркоти. Головний секрет ароматної страви.
ПФУ виявляє переплати. Що робити одержувачам, щоб не втратити соціальну допомогу?
Додаткові 20 мільярдів для бюджету. Уряд планує підвищити акцизи у наступному році — на що…
Щоб не лишитися без коштів. У ПриватБанку назвали 6 категорій клієнтів, яким обов'язково треба перевипустити…
До суспільно корисних робіт у період воєнного стану залучають всіх працездатних громадян, яким вік і…
Українців змусять декларувати кожну річ. Що не так законопроєктом №14025 і, як він може вплинути…