В листопаді стартує сезон айви. Що можна приготувати з цього фрукта, крім варення або компоту? Сподіваємося, деякі оригінальні рецепти із золотого ароматного плоду міцно і надовго увійдуть у ваше меню.
Картопля — 350 грамів, айва — 200 грамів, борошно — 1 столова ложка з гіркою, яйце — 1 штука, сіль, перець і олія для смаження — за смаком.
Подавати до столу, за бажанням посипавши подрібненою зеленню і доповнивши кетчупом або будь-яким іншим соусом на вибір.
Вас також можуть зацікавити новини:
Українці можуть суттєво знизити свої рахунки за комуналку, оплативши їх тисячею гривень із «зимової підтримки».…
Частина українських пенсіонерів, яким виповнилося 65 років, мають право на отримання спеціальної доплати. Хто та…
Почала працювати програма «3000 кілометрів Україною». Вона дозволяє подорожувати залізницею безкоштовно — на відстань до…
До 2013 року вся інформація про житло зберігалася в паперових архівах БТІ. У новому електронному…
Уже з 1 січня 2026 року в Україні зростуть мінімальні та максимальні пенсії. Крім того,…
Раптова зміна кольору чи форми нігтів — не просто косметичний дефект. Якщо пластина пожовтіла, стала…